event-150302 event-150302

Musiikki

ISKELMÄ LIVE HELSINKI


Järjestäjä:Iskelmä Live Helsinki
Paikka:Suvilahti
Osoite:Parrukatu 2
00540 Helsinki
Pääsymaksu:119

Lähde:Lippu.fi

ISKELMÄ LIVE HELSINKI

Iskelmä Live Helsingissä Juha Tapio, Jari Sillanpää ja Paula Koivuniemi

Iskelmä Live Helsinki Perjantai 2. syyskuuta - portit klo 15.30
Eini / Kake Randelin / Matti ja Teppo / Juha Tapio / Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden Vangit / Neljänsuora / Suvi Teräsniska

Lauantai 3. syyskuuta - portit klo 13.30
Paula Koivuniemi / Agents & Vesa Haaja / Jari Sillanpää / Apulanta / Anne Mattila / Laura / Jean S feat. Essi Hellén / Finnhittien Kuninkaat: Danny, Frederik ja Tapani Kansa

Helsingissä juhlitaan parhaan suomalaisen iskelmän tahdissa 2.-3. syyskuuta kun Suvilahden tapahtuma-alueella järjestetään pääkaupunkiseudun suurin iskelmämusiikin ulkotapahtuma Iskelmä Live Helsinki. Kaksipäiväisessä juhlassa päästään nauttimaan Apulannan, Juha Tapion ja Suvi Teräsniskan kanssa. Lavalle nousevat myös Jean S feat. Essi Hellén -show’lla sekä Agents & Vesa Haaja.

Aikaisemmin on ilmoitettu, että Iskelmä Live Helsingissä juhlakansaa viihdyttävä muiden muassa Jari Sillanpään, Paula Koivuniemi ja Finnhittien kuninkaat Danny, Frederik ja Tapani Kansa.

Tapahtumassa juhlistetaan Iskelmäradion 16-vuotissyntymäpäiviä. ”Meiltä on kysytty monta kertaa, että milloin Helsinkiin saadaan kunnon iskelmätapahtuma. Tässä se nyt on. Näistä tulee kaikkien aikojen suurimmat ja upeimmat Iskelmän synttäribileet. Viisitoista huippuesiintyjää, joiden joukossa on Suomi-iskelmän legendoja sekä tämän hetken kirkkaimpia tähtiä. Ja tämä kaikki Helsingin Suvilahdessa. Pääkaupunkiseudulla ei ole koskaan ollut näin suurta tapahtumaa tässä musiikkigenressä. On ilo olla toteuttamassa sitä yhteistyössä maan johtavan festivaaliorganisaation, N.C.D. Productionin kanssa”, kommentoi Iskelmäradion ohjelmapäällikkö Ari Ojala.

Liput alkaen:
pe päivälippu 39,90 eur
la päivälippu 39,90 eur
2 päivää 69,90 eur
vip pe / la 79,90 eur
vip 2 pvää 119,90 eur
Hinnat sisältävät palvelumaksut.

www.iskelmalivehelsinki.fi/

Kommentoi tapahtumaa (0)