event-160548 event-160548

Musiikki

MURHAMYSTEERI-ILLALLINEN


Järjestäjä:Murhamysteeri-illallinen
Paikka:Rantasipi Siuntio
Osoite:Lepopirtintie 80
02570 Siuntio
Pääsymaksu:64

Lähde:Lippu.fi

MURHAMYSTEERI-ILLALLINEN

Halloweenin sykähdyttävin ohjelma: Verinen vieras

Halloween, Samhain tai pyhäinmiesten päivä. Päivällä on monta nimeä, mutta se tunnetaan ennen kaikkea siitä, että juuri tuona yönä kuolleiden henget vaeltavat vapaasti keskuudessamme. Kummitustarinat elävät omaa legendaansa kun illallisvieraat kokoontuvat nauttimaan elävien seurasta Halloween-juhliin.

Illallinen kuitenkin keskeytyy, kun ravintolaan saapuu yksinäinen vieras, joka on menettänyt muistinsa ja olemuksesta sekä vaatteista päätellen jotain karmivaa on tapahtunut. Uskallatko sinä lähteä kaivamaan verisen vieraan menneisyyttä ja selvittämään tapahtumien kulkua?

Verta hyytävässä Halloween-mysteerissä tutustutaan illallisen yhteydessä muistinsa menettäneen henkilön taustaan sekä todistusaineistoon, jota löytyy sekä ravintolasta että vieraalta itseltään. Jokainen uusi todiste vie vieraita lähemmäs totuutta eksyneen vieraan kohtalosta tarinan edetessä kohti kylmäveristä ratkaisuaan. Illan aikana nautitaan tarinan lomassa Halloweenin teemaan sopiva illallinen.

Tapahtuman toteuttaa yhteistyössä Restelin kanssa Tuoni Studiot Oy, joka tunnetaan ympäri Suomea vuodesta 2008 lähtien järjestetyistä Murhamysteeri-illallisista sekä elämystapahtumista.

Kommentoi tapahtumaa (0)