event-335151 event-335151

Musiikki

Indie-Iltamat


Järjestäjä:Utopia Club
Paikka:Utopia Club
Osoite:Humalistonkatu 8
20100 Turku
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Indie-Iltamat

Indie-iltamien 30-vuotisjuhlavuosi alkaa komeasti

Turun Utopiassa nähdään pääsiäisen aikaan muun muassa Pelle Miljoona & Pispala Punks, Radiopuhelimet, Wilma, Salaliitto, Hulda Huima ja Krypta.

Pääsiäinen Turussa on vuonna 2024 kaikkea muuta kuin kärsimystä, kun Utopiassa soi kolmena iltana terävin kotimainen musiikki. Indie-Iltamien juhlavuoden aloittavan Easter Editionin musiikillinen linja on tutun laaja: tarjolla on kotimaista vaihtoehtomusiikkia punkista indierockin kautta puhtaasti helisevään poppiin.

Indie-iltamat Easter 2024 Edition esittelee uusia huippubändejä, kuten Krypta ja Kaksipäinen Koira sekä legendaarisia klassikoita, kuten Wilma, Pelle Miljoona ja Radiopuhelimet.

Edellinen tapahtuma marraskuussa myytiin jo ennakkoon loppuun, joten valtavirran ulkopuolelta ponnistava musiikkikulttuuri kiinnostaa ihmisiä, Indie-Iltamien taiteellinen johtaja Kimmo Nurminen toteaa.

Näitä “luokkakokouksia” asiasta kiinnostuneilla ihmisille on ilo järjestää ja saanhan minä itsekin musadiggarina näistä yhä paljon irti. Kolmekymmentä vuotta ei suinkaan riitä Indie-Iltamille, vaan työ tuoreen musiikin puolesta jatkuu, Nurminen lupaa.

Torstai 28.3.
Pelle Miljoona & Pispala Punks
Sarparanta
Saa Kiljua
Katujen Äänet
Suudelmat

Perjantai 29.3.
Radiopuhelimet
Krypta
Janne Westerlund
Suosikki
Kärmes

Lauantai 30.3.
Wilma
Hulda Huima
Salaliitto
Kaksipäinen Koira
Musta Hanhi



Varaathan saapuessasi riittävästi aikaa pääsylippujen tarkistukseen ja eteispalvelussa asiointiin.

Kommentoi tapahtumaa (0)