event-339609 event-339609

Musiikki

Vilma Alina


Järjestäjä:Rytmikorjaamo
Paikka:Rytmikorjaamo
Osoite:Vaasantie 11
60101 Seinäjoki
Pääsymaksu:alk.20

Lähde:Tiketti

Vilma Alina

Vilma Alina Rytmikorjaamolle maaliskuussa!

Maamme laulaja-lauluntekijöiden terävimpään kärkeen lukeutuva Vilma Alina kiertää Suomea tuoreen musiikin tiimoilta! Koskettavilla teksteillään ja tulkinnoillaan valloittava artisti julkaisee uuden Polut kasvaa umpeen -albumin 8.3.2024. Kevään levynjulkaisurundi käynnistyy Helsingin Tavastia-klubilta 14. maaliskuuta ja päättyy Espoon Sellosaliin 31. toukokuuta.

Universalille levyttävältä Vilma Alinalta on ilmestynyt jo aiemmin kolme platina- tai kultarajan rikkonutta albumia, joilta on lohkaistu isoiksi radiohiteiksi muodostuneita biisejä kuten Rikollinen, Syliin, Palasina tai viimeisimpänä uuden levyn Paha tapa. Taitavan tekijän musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo yli 90 miljoonaa kertaa. Muiden tunnustusten ohella hänet on palkittu Vuoden kevyen musiikin tekijänä vuonna 2020, sillä oman uransa lisäksi Vilma Alina on tehtaillut biisejä myös lukuisille muille tähtiartisteille.



Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Tapahtumassa on rajattu anniskelualue.

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

Ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Osallistu Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla!

Kommentoi tapahtumaa (0)