Lasten tapahtumat

A la Malmi: Vera Wall & Titta


Järjestäjä:A la Malmi
Paikka:Malmitalo
Osoite:Ala-Malmin tori 1
00700 Helsinki
Pääsymaksu:min 15.0 € - max 20.0

Lähde:Lippu.fi

A la Malmi: Vera Wall & Titta

A la Malmi: Vera Wall & Titta
pe 26.4.2024 klo 19.00

Turvapaikanhakijat ovat oikeutettuja opiskelijahintaiseen lippuun./ The asylum seekers are entitled to the student priced ticket. Asiakas todistaa alennusryhmään kuulumisensa todistuksella turvapaikan tai tilapäisen suojelun hakemisesta tai oleskelulupakortilla.

Monille Vera Wall on tuttu hänen syksyllä 2022 julkaisemastaan debyyttisinkusta nimeltä ”JENKKI”. Kappale sai kiitettävän vastaanoton useilla eri alustoilla sekä oli ehdolla vuoden kappaleeksi Indie Awards gaalassa 2023. Tammikuussa 2023 julkaistiin artistin toinen sinkku ”Satumaa”. Vera on tehnyt musiikkia ammattimaisella tasolla vasta muutaman vuoden ajan, mutta omistanut elämänsä musiikille ja sen haasteille koko ikänsä ajan luoden samalla hänelle työkalut sekä sanoittaa, sovittaa että tuottaa kappaleensa pääosin itse. Viimeinen silaus kappaleille on tuottaja Väinö Walleniuksen käsialaa, jonka kanssa Vera on tehnyt tiivistä yhteistyötä näiden vuosien ajan. Sanoitukset ovat Veralle hyvin henkilökohtaisia, mikä huokuu hänen tunteikkaasta tulkintatavastaan ja kyvystään saada kuuntelijat samaistumaan kappaleiden tarinoihin. Veran lavapreesens ja kyky ottaa tila haltuun ovatkin artistin vahvuuksia, ja mikin takana hän suorastaan puhkeaa kukkaan jättämättä ketään huoneessa kylmäksi.

Kesto: 30 min

Väliaika: 20 min

Laulaja-lauluntekijä Titta (Titta Hakala) on tehnyt omaa musiikkiaan jo vuodesta 2014 alkaen, jolloin hän julkaisi ensisinglensä "Maailma loppuu tänään". Kappale sai hyvän vastaanoton ja vuosien varrella Titta onkin ehtinyt julkaista useita omia sinkkuja sekä vierailla muiden artistien kappaleilla fiittaajana. Viime keväänä julkaistu Titan kymmenes single "Elämä on nyt" on muodostunut Titan uran toistaiseksi suurimmaksi hitiksi. Kappale löysi kesän 2021 aika pikkuhiljaa kuulijoita niin radioissa kuin Spotifyssakin ja on noussut alkusyksystä 2021 jo viiden soitetuimman kappaleen joukkoon Suomessa. Ennen Elämä on nyt -kappaleen julkaisua Titta päätti pitää luovaa taukoa musiikin teosta ja keskittyä opintoihinsa Helsingin Pop & Jazz konservatoriossa. Tauko venyi lopulta kolmen vuoden mittaiseksi, mutta se kannatti. Titta kertoo kasvaneensa julkaisutauon aikana erityisesti biisinkirjoittajana, mutta tauko auttoi Tittaa myös löytämään oman äänensä artistina.

Kesto: 50 min

Kokonaiskesto: 1 t 40 min

Kommentoi tapahtumaa (0)