event-340232 event-340232

Musiikki

Teleks


Järjestäjä:Myyräncolo, Skenesali
Paikka:Myyräncolo, Skenesali
Osoite:Jönsaksentie 6
01600 Vantaa
Pääsymaksu:alk.20

Lähde:Tiketti

Teleks

Teleks on suurien laulujen yhtye.
Teleks tunnetaan lauluistaan. Teleks on koskettanut ja ilostuttanut Suomalaisia musiikin ystäviä lauluillaan, jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Tuulilasin nurkkaan, Siivet, Kotimatkalla, elämäni viimeinen elämäni rakkaus, Tyttö joka katsoo merelle ovat Teleksin tuotannon kivijalkoja Laulut ovat löytäneet paikan ihmisten sydämissä, ja niitä voikin kutsua hyvällä syyllä klassikoiksi.

Teleks julkaisee uuden albumin helmikuussa 2024 ja esimakua tästä on saatu mm. kappaleella Onnellisii loppui.

Teleks toimii nykyään nelihenkisenä yhtyeenä, jonka muodostavat Pepe Johansson ja Markus Koskinen, sekä Sampo Haapaniemi, joka on toiminut mm. Kaihon karavaanin, Egotripin ja monien rakastettujen musiikintekijöiden kanssa. Neljätenä Janne Rajala, joka samoin kuin Sampo on kokenut, monessa mukana ollut taitelija.

Teleksin vuosi 2024 on keikkojen vuosi. Teleks lupaa koskettavia, energisiä ja ikimuistettavia hetkiä musiikkinsa kautta. ”We are ready”

Teleks:

Facebook | Instagram | Spotify

Skenesali:

Instagram | Facebook



Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään 3 € eteispalvelumaksu.

Skenesali on Myyrmäen uusin, upein ja rouhein keikkapaikka!
Löydät Skenesalin 20 metrin päästä Myrtsin juna-asemalta, jonne päätyy P-junalla reilussa vartissa steissiltä, AB-lipulla.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Joonas Ikonen, 0405781407, joonas@myyrancolo.fi

Esteettömyys puutteellista, portaat. Avustajan kanssa mahdollista kulkea vaihtoehtoista reittiä Skenesaliin. Esteetön WC eri kerroksessa, kulku järjestettävissä. Olethan yhteydessä, niin järjestetään kulku.

Kommentoi tapahtumaa (0)