event-350382 event-350382

Musiikki

Faraway Shapes, Varjokoodi


Järjestäjä:Myyräncolo, Skenesali
Paikka:Myyräncolo, Skenesali
Osoite:Jönsaksentie 6
01600 Vantaa
Pääsymaksu:alk.13

Lähde:Tiketti

Faraway Shapes, Varjokoodi

Faraway Shapes on suomalais-irlantilainen alternative rock -bändi Helsingistä. Alunperin bluesrocktriona perustettu Quist Airlines -nimellä kulkenut yhtye kasvoi jäsenten ja soundin osalta nopeasti. Helsingin underground-skenessä varttunut bändi soitti muun muassa Kallio Block Partyssa. He äänittävät paraikaa uutta EP:tä. Viisihenkisen yhtyeen perusta on DIY garage rock -hengessä, mutta bändin musiikissa kuulee psykedeelisen rockin, indien, popin ja funkin ainesosia.

Varjokoodi on tuore Helsinkiläinen suomirock-yhtye, jossa yhdistyy vankka kokemus, ammattimainen asenne ja intohimo musiikkia kohtaan. Bändin musiikissa kuuluu sopivassa suhteessa vaikutteita aina raskaan rockin rouheudesta iskelmätyyliseen lauluun ja melodioihin. Bändi on syksyn ja kevään aikana julkaissut 4 julkaisua, joista jokainen on valittu Spotify:n soittolistoille. Striimauksia Spotifyssa on noin puolessa vuodessa kertynyt 60 000 kappaletta. Radiosoittojakin on kertynyt tuoreelle bändille mukavasti, muun muassa radio Suomipopilla.

Spotify:

Faraway Shapes

Varjokoodi 

Instagram:

Faraway Shapes

Varjokoodi

Skenesali:

Instagram | Facebook



Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään 3 € eteispalvelumaksu.

Skenesali on Myyrmäen uusin, upein ja rouhein keikkapaikka!
Löydät Skenesalin 20 metrin päästä Myrtsin juna-asemalta, jonne päätyy P-junalla reilussa vartissa steissiltä, AB-lipulla.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Joonas Ikonen, 0405781407, joonas@myyrancolo.fi

Esteettömyys puutteellista, portaat. Avustajan kanssa mahdollista kulkea vaihtoehtoista reittiä Skenesaliin. Esteetön WC eri kerroksessa, kulku järjestettävissä. Olethan yhteydessä, niin järjestetään kulku.

Kommentoi tapahtumaa (0)