event-333566 event-333566

Musiikki, Messut ja markkinat

Haku Päällä


Järjestäjä:Kurikan tori
Paikka:Kurikan tori
Osoite:Asematie 8
61300 Kurikka
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Haku Päällä

Haku Päällä tuo rokkia ja rakkautta Kurikkaan 14.-15.6.2024

Haku Päällä starttaa rakkauden kesän 14.-15.6.2024 Kurikassa. Haku Päällä -festareilla esiintymässä ovat perjantaina Bee, Ressu Redford, Pasi ja Anssi sekä lauantaina Viivi, Kolmas Nainen ja Chorale.

Tsekkaa myös kattava oheisohjelmistomme: pikadeitit, Not so naked attraction, Haukku Päällä -match show, Kurikan POP Pankin POP Pailut, jossa esiintyy lastenmusiikkiduoHöpinätötterö, Jaakko Kullan keikka, toritanssit Kurikan soittokunnan tahtiin, Beauty pop-up, Kurikan kultakurkku -karaokekilpailu sekä biitsifutis.

Kesä on mahdollisuuksien, ilon, ystävyyden ja rakkauden aikaa, joten sitä sopii juhlistaa. Tanssi hämärtyvässä kesäillassa upeiden artistien tahtiin, tapaa vanhoja ja uusia tuttavuuksia sekä luo muistoja, jotka lämmittävät läpi loppuvuoden! Kuka tietää, tarttuuko Kurikan kesäyöstä mukaan se oikea tai vaikka elämän upein kesäromanssi, jota kaiholla muistellaan vielä vuosia myöhemmin.

Facebook
Instagram



Kaikki lipputyypit vaihdetaan portilla rannekkeissiin. Ennakkoon lippuja voi vaihtaan rannekkeisiin torstaina 13.6. ja perjantaina 14.6. klo 16.00-18.00 Kurikan torilla tapahtuman portilla sekä lauantaina 15.6.klo 12.00-18.00 tapahtuma-alueen baarissa.

VIP-liput:

Vipissä tarjolla on alkumalja, kakkukahvit sekä iltapala klo 22:00 saakka sekä naposteltavaa koko illaksi. Alueella oma tiski laajemmalla juomavalikoimalla, saniteettitilat sekä loistonäkymä lavalle. VIP-lippu sisältää myös narikan, mikäli narikassa on tilaa. Muille narikka on maksullinen.

Valitettavasti VIP-lippujen osto ei onnistu kulttuurieduilla, koska VIP-lippuihimme sisältyy iltapalaa ja kakkukahvit. Tämä on verottajan vaatimus, jonka mukaan kulttuurieduilla ei saa maksaa ruokia ja juomia sisältäviä lippuja.

Voit ostaa kulttuuriseteleillä normaalin lipun ja korottaa toisella maksutavalla sen vipiksi 7,50 € / lippu päivitysmaksua ja lipunhintojen erotusta vastaan ottamalla yhteyttä Tiketin asiakaspalveluun. Tapahtuman portilla voit tehdä korotuksen hintaan 35 € /1 päivä ja 45 € / 2 päivää niin kauan, kun vip-lippuja riittää.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: kyllä

Tapahtuman ennakkomyynti Tiketissä päättyy 14.6.2024 kello 18.00.

Kommentoi tapahtumaa (0)