event-333569 event-333569

Musiikki, Messut ja markkinat

Iskelmä Festivaali Himos 2024


Järjestäjä:Himos Park
Paikka:Himos Park
Osoite:Länsi-Himoksentie 4
42100 Jämsä
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Iskelmä Festivaali Himos 2024

ISKELMÄ HIMOS 2024 - LIPUT & INFO

Iskelmä Festivaalit juhlitaan jälleen Himoksella 27.-29.6.2024.
Himoksella viihdyttävät Suomen suosituin rap-duo JVG, yksi festivaalin toivotuimmista pop-artisteista, 50 vuotta täyttänyt ikinuori Juha Tapio, viihdyttävä bilekone Portion Boys, 40 vuotta sitten julkaistun Nimeni on Dingo -läpimurtoalbumin ympärille rakennetun keikkasetin esittävä Dingo, Tempo, Ram pam pam ja Sammumaton -hiteistään tunnettu, UMK:sta koko kansan tietoisuuteen tullut BESS ja lukuisista jättihiteistään tunnettu tulkitsija Arttu Wiskari. Lisäksi Himoksella päästään kuulemaan legendaarisia -hittejä JP Leppäluodon tulkitsemana. Iskelmäkansalle tarjolla ovat myös Ressu Redfordin isot pop-hitit, Anssi Kelan rock-meno ja useaa platinaa striimanneen Olli Halosen kerrasta päähän iskostuvat, yhteislauluun innostavat iskelmäbiisit.

Himoksen ohjelmistossa nähdään myös poptähti Anna Puu, 20-vuotisjuhlavuottaan viettävä Jonne Aaron, yli 60 miljoonaa striimiä kerännyt pop-laulaja Jannika B, eri tyylilajeistaan tunnettu kestohittien tekijä STIG, tiensä pop-kentän kärkeen raivannut VIIVI ja Neljänsuora-yhtyeestä tunnettu, menestyksekästä soolouraa tekevä Antti Ketonen.

Jo aiemmin Himoksen Iskelmä Festivaali julkistiesiintyjikseen Kaija Koon, Jenni Vartiaisen, BEHMin, Vesterinen Yhtyeineen -kokoonpanon, Eppu Normaalin, KUUMAAn ja Ellinooran.

TORSTAI 27.6.
Vesterinen Yhtyeineen, Yö & JP Leppäluoto, Kaija Koo, Elastinen, BEHM, Ressu Redford

PERJANTAI 28.6.
JVG, Olli Halonen, Dingo, Jonne Aaron, KUUMAA, Jannika B, Ellinoora, Antti Ketonen, STIG

LAUANTAI 29.6.
Juha Tapio, Jenni Vartiainen, Bess, Arttu Wiskari, Anssi Kela, Anna Puu, Portion Boys, VIIVI, Eppu Normaali

Iskelmä Festivaali Himos
Facebook | Instagram
@iskelmafestivaali



Festivaalilippujen varausaika 2 päivää.
Pääsyliput vaihdetaan rannekkeeseen.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ

  • VIP-ranneke ja VIP-passi kaulanauhalla
  • Sisäänpääsy festivaali ja VIP-alueelle
  • Oma sisääntulokaista festivaalialueen porteilla
  • Ilmainen narikka
  • Omat vesi WC:t VIP-alueella
  • Omat anniskeluravintolat VIP-alueella
  • 1 ruokailu päivässä

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

SAAVUTETTAVUUS
Avustaja pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”Pyörätuoli + avustaja” -lippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. ”Asiakas + avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

TURVALLISEMPI TILA
Ostamalla lipun sitoudut turvallisemman tilan periaatteisiimme. Lue lisää Nelonen Median nettisivuilta!


LEIRINTÄ & KARAVAANIALUEET

LEIRINTÄALUEEN LIPUT TULEVAT MYYNTIIN MA 13.11.2023 KLO 09:00!

  • Leirintälippuja ei voi varata.
  • karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö.

Kirjoitathan ostotilanteessa sähköpostisi oikein, sillä pääsylipun lisäksi sinulle toimitetaan sähköisesti myös tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut lähempänä tapahtumaa. Karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö, jotta saamme saapumisohjeet lähetettyä oikein jokaiselle karavaanari- ja matkaaja-asiakkaalle.
Ostorajoituksella pyritään myös välttämään lippujen väärinkäyttöä ja jatkomyyntiä epävirallisissa kanavissa.

  • Jokaisella Iskelmä Festivaalin leirintäalueella majoittuvalla, sekä siellä vierailevalla tulee olla voimassa oleva Iskelmä Festivaali Himos -festivaaliranneke. Festivaalirannekkeen tulee olla voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.
    3 päivän lipulla leiriytyminen on sallittu keskiviikosta klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00
    2 päivän PE-LA lipulla leiriytyminen on sallittu perjantaista klo 10.00 – sunnuntaihin klo 12.00
    Lauantain päivälipulla leiriytyminen on sallittu lauantaista klo 10.00 – sunnuntaihin klo 12.00
    Torstain tai perjantain päivälipuilla TAI 2 päivän TO-PE lipulla ei ole pääsyä leirintäalueelle.

    Mikäli olet ostanut 3 päivän festivaalilipun ja haluat saapua Iskelmän etkoille jo keskiviikkona, olet oikeutettu majoittumaan leirintäalueella jo keskiviikosta alkaen.
    Lisätiedot lipuista: www.iskelmafestivaali.fi/himos

    Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanipaikkojen myynti alkaa 13.11 klo 09:00, mutta myynnissä on vain rajoitettu määrä paikkoja sekä rajoitetuille alueille. Kaikkia karavaanikansalle tuttuja alueita ei vielä päästä avaamaan Himoksella käynnissä olevien rakennushankkeiden vuoksi.
    Tiedotamme Iskelmäkansaa tilanteesta ja festivaalin karavaanialueiden mahdollisista muutoksista talven aikana, joten pysythän linjoilla!

    Iskelmä Festivaali Himos Facebook | Instagram @iskelmafestivaali

    Iskelmä Himoksen asiakkaita palvelee väliaikaisesti rakennetut karavaanialueet:

    LAAKSO -ALUE
    Tämä karavaanialue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Laakso-alueesta avataan aluksi myyntiin vain Länsi-Rinteiden alta löytyvän pysäköintialueen puoli. Laakson maasto on tasaista hiekkapohjaa ja alueelta löytyy festivaalivessat sekä suihkut. Alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle, tai matkata voi myös festaribussilla!

    NIITTY -ALUE
    Iskelmän Niitty -alue on ruohikkopohjainen alue, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t sekä konttisuihkut ja nuotiopaikka. Niitty–alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla! Iskelmä Niityn palveluista päivitämme myöhemmin lisää!

    Niitylle on rakennettu myös valmiiksi pystytetyt majoitusvaihtoehdot kuten Iskelmä teltat ja Iskelmä Premium teltat. Niityllä majoittuvat myös omilla teltoillaan leiriytyjät, ja lisäksi sieltä löytyy sähköttömät karavaani- ja autopaikat.

    HIEKKA –ALUE
    Iskelmä Hiekka –alue on hiekkapohjainen kenttä, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t ja konttisuihkut. Iskelmä –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla! Osa hiekka-alueesta on nykykään asfaltoitua aluetta. Näiden muutosten vuoksi huomioithan, että paikkasi saattaa sijaita asfaltilla jolloin markiisin kiinnittäminen kiiloilla ei onnistu. Jokainen vastaa itse omien painojen tuomisesta leirintään.

    RANTA-ALUE
    Ranta-alue on oma alueensa pohjoisrinteiden luona, Patalahden rannalla. Festivaalialueelle on matkaa noin 2,5 kilometriä. Patajoentie menee alueen läpi, ja ohi kulkee festaribussi tapahtuman aikaan. Ranta-alueelta on myös hyvä kävely-/pyörätie festivaalialueelle. Ranta-alueella on kiinteät vesivessat sekä suihkutilat. Alue on kauniin järven rannalla, mutta ei mahdollista nimestään huolimatta asiakkaille uimista.

    METSÄ-ALUE
    Metsä-alue tarjoaa rauhallisen paikan majoittumiseen, noin 2 kilometrin päässä festivaalialueesta. Metsään on mahdollista ostaa sähköllinen karavaani- tai matkaajapaikka, tai saunallisen ajoneuvon paikka. Metsässä on festivaaliWC:t, konttisuihkut sekä nuotiopaikka.

    Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanialueet ovat vain festivaalin asiakkaille, ja niillä majoittuakseen jokainen asiakas tarvitsee festivaalilipun tai rannekkeen, joka on voimassa leirintäalueelle saapumisesta aina festivaalin loppuun asti.

    Lisätiedot osoitteesta: www.iskelmafestivaali.fi

    iskelma_himos_2023_karavaanialueet
    Iskelmä Himos karavaanialueet (klikkaa suuremmaksi)


    KARAVAANILIPUT

    KARAVAANIPAIKAT
    Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyyn sille alueelle johon lippu on ostettu. Ajoneuvon maksimipituus 10m.
    SÄHKÖTÖN - Myynnissä Niitty -alueelle
    SÄHKÖLLINEN - Myynnissä kaikille alueille

    MATKAAJALIPPU
    Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen alueelle, johon paikka on ostettu.
    SÄHKÖTÖN - Myynnissä Niitty -alueelle
    SÄHKÖLLINEN - Myynnissä Hiekka, Niitty & Metsä -alueille

    SAUNALLISEN AJONEUVON LIPPU
    Saunallisen ajoneuvon lippu oikeuttaa saunan sisältävän ajoneuvon tuomisen alueelle, johon paikka on ostettu. Saunalliselle ajoneuvon turvallisuus tarkistetaan saavuttaessa järjestyksenvalvonnan toimesta.
    SÄHKÖLLINEN - Myynnissä Hiekka & Metsä -alueille


    TELTTAPAIKAT - LEIRINTÄALUE

    TELTTAPAIKKA OMALLE TELTALLE
    Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Iskelmän Niitty -alueelle. Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu esimerkiksi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.
    Myynnissä Niitty -alueelle

    ISKELMÄ –TELTTA
    Iskelmä-teltat ovat uusia, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.
    Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä.
    Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.

    Myynnissä Niitty -alueelle

    PREMIUM ISKELMÄ-TELTTA
    Premium iskelmä-teltta sisältää kahden hengen majoituksen sisustetussa luksusteltassa.
    Valmiiksi pystytetyssä teltassa on sängyt, petivaatteet sekä lakanat kahdelle hengelle. Lippuun sisältyy myös autopaikka leirintäalueelta sekä aamiaisboxin kahdelle hengelle.
    Halutessasi voit majoittua Premium Iskelmä-teltassa myös useamman hengen voimin. Lisähenkilöt erillismaksusta: 140€/hlö. Majoittujien maximimäärä teltassa on neljä henkilöä.
    Myynnissä Niitty -alueelle

    AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELTA
    Lippu sähköttömälle autopaikalle oikeuttaa tuomaan yhden henkilöauton, pakettiauton tai muun vastaavan kulkuneuvon leirintäalueelle. Lippu on tarkoitettu auton tuomiseen telttapaikan viereen tai sen läheisyyteen. Autopaikkalippu on tarkoitettu majoittujille ja heidän tavaroidensa säilytykseen, parkkipaikat muille asiakkaille ovat erikseen.

    Myynnissä Niitty -alueelle

    Kommentoi tapahtumaa (0)