event-157229 event-157229

Musiikki

PIKKUJOULUSHOWT 2016 BÖRS NIGHT CLUBISSA


Järjestäjä:Pikkujoulushowt 2016 Börs Night Clubissa
Paikka:Börs Night Club, Original Sokos Hotel Hamburger Börs
Osoite:Eerikinkatu 10
20100 Turku
Pääsymaksu:26

Lähde:Lippu.fi

PIKKUJOULUSHOWT 2016 BÖRS NIGHT CLUBISSA

25.11. THE MIRACLE – A NIGHT WITH QUEEN! feat. KIMMO BLOM
One Vision on suomen pitkäaikaisin Queen - tribuuttibändi, jolla on takanaan 7 vuotta keikkailua ympäri Suomea. Kimmo Blom on esittänyt Freddie Mercurya musiikkiteatterin lavalla yli 200 kertaa. Nyt nämä tahot ovat yhdistäneet voimansa täysin uudenlaisen Queen-spektaakkelin taakse. The Miracle - A Night With Queen pitää sisällään Queenin merkittävimmät kappaleet yhdistettynä Freddie Mercuryn elämäntarinasta tuttuihin elementteihin.

26.11. PAULA KOIVUNIEMI
Perhosesta aikuiseksi naiseksi.. Perhonen -singlestä käynnistyi aikanaan ura, joka hakee vertaistaan. Paulan tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Sata kesää tuhat yötä, Tummat silmät ruskea tukka, Romantiikkaa, Kuka pelkää Paulaa, Aikuinen nainen, Kuuntelen Tomppaa. Paula Koivuniemi on saanut uransa aikana 12 kultalevyä ja yhden platinalevyn. Kiistattomasti yksi kirkkaimmista tähdistä pikkujoulutaivaalla!

2.12. ERIN

3.12. MIKKO LEPPILAMPI & THE BAND
Mikko Leppilampi Live on tiukkaakin tiukempi kokoonpano! Kyseessä on tajunnan räjäyttävä paketti livemusiikkia, lavashowta ja ennen kaikkeahulvatonta hauskanpitoa ilman mitään jarruttelua ja hienostelua!

9.12. TIMO LASSY JAZZ BAND
Saksofonisti Timo Lassy on kotimaisen jazzin valovoimaisimpia ja kansainvälisesti arvostetuimpia artisteja. Neljä studioalbumia yhtyeineen julkaissut Lassy tunnetaan juurevasta jazzistaan, jota lavalla tulkitsee kiinteäksi yksiköksi kattavan keikkailun myötä hioutunut Timo Lassy Band. Bändin riveissä esiintyvät Lassyn ohella wurlitzer-pianoa soittava Georgios Kontrafouris, basisti Antti Lötjönen, rumpali Teppo Mäkynen ja lyömäsoittaja Abdissa Assefa – kukin suomijazzin kysyttyjä luottonimiä. Timo Lassy Bandin jazz on svengaavaa ja helposti lähestyttävää, mutta samalla syvälle genren ytimeen sukeltavaa, taiteellisesti kunnianhimoista musiikkia. Yhtyeen saumaton vuorovaikutus lavalla ilmentää toimivan jazz-yhtyeen dynamiikkaa parhaimmillaan.

10.12. ANNA PUU
Emma Gaalassa 2012 ja 2009 vuoden naissolistiksi palkitun Anna Puun ura alkoi vuoden 2008 Idolsista, jossa Anna sijoittui toiseksi. Ensimmäisen, artistin mukaan nimetyn albuminsa Anna julkaisi 2009 alkuvuodesta ja albumi nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkisijalle ja myi tuplaplatinaa. Albumilta muistetaan erityisesti C’est la vie, sekä Kaunis päivä kappaleet. Annan toinen, platinaa myynyt albumi Sahara, menestyi edeltäjänsä veroisesti ja radiohiteiksi albumilta nousivat singlet Riko minut ja Sinä olet minä. Annan seuraava albumi, Antaudun, julkaistiin lokakuussa 2012 ja sen ensimmäinen single Kolme pientä sanaa nousi heti julkaisunsa jälkeen Suomen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Myös single Säännöt rakkaudelle keräsi huiman suosion radioissa.

Kommentoi tapahtumaa (0)