event-160643 event-160643

Muut

PARASTA ENNEN


Järjestäjä:Tampereen Työväen Teatteri
Paikka:TTT Kellariteatteri
Osoite:Hämeenpuisto 28-32
33200 Tampere
Pääsymaksu:30

Lähde:Lippu.fi

PARASTA ENNEN

TAMPEREEN TYÖVÄEN TEATTERI:

Tavattoman hauskassa ikäkomediassa lavalla hurmaa Ilmari Saarelainen

Kaksikymppisen elämässä tapahtuu paljon. Menet naimisiin, saat lapsia, teet uraa, saat potkut, eroat, menet uudestaan naimisiin, harkitset eteisen maalaamista mintunvihreäksi... Maali loppuu, elämä jatkuu. Täytät 40 vuotta, 60 vuotta. Kunnes heräät 80-vuotiaana, keität kahvit ja otat sokerittoman pullan, joka maistuu lastulevylle. Pureskelet sitä - ja äkkiä onkin jo ilta.
Maku muuttuu myös. Jos ajattelit nelikymppisenä katsoa uudestaan sen elokuvan jota rakastit parikymppisenä, niin älä! Se ei ole yhtä hyvä enää. Ja muoti, mitä se on? Jos pidät aina samoja vaatteita niin mitä sitten: Olet muodissa aina silloin tällöin. Farkkuja ei muutenkaan ole tehty miehille, joilla on... elintasoa.
Kaksi suomalaisen stand upin huippunimeä André Wickström ja Riku Suokas tuovat yhdessä Tampereelle tämän Luolamies-shown perillisen, sen “kypsemmän” version.
Hurmaavassa, superhauskassa yhden miehen komediassa kuulet ikääntymisestä ihan kaiken, kun lavan valloittaa karismaattinen ja rakastettu Ilmari Saarelainen. Me väitämme, että hänen parasta ennen päivämääränsä ei ole ohi. Vaikka hän itse saattaakin väittää vastaan.  

Käsikirjoitus Krister Classon Rickard Fuchsin kirjan “Du ser int så gammal ut” -pohjalta

Suomennos André Wickström

Ohjaus, lavastus ja puvustus Riku Suokas

Kommentoi tapahtumaa (0)