event-173233 event-173233

Lasten tapahtumat

Vuosisatojen aikamatka -seikkailukierros Suomenlinnassa


Järjestäjä:Ehrensvärd-seura
Paikka:Suomenlinna
Osoite:Suomenlinna
00190 Helsinki
Pääsymaksu:min 12 € - max 16,50

Lähde:Tapahtumainfo

Vuosisatojen aikamatka -seikkailukierros Suomenlinnassa

Kesä on saapunut Viaporin linnoitukseen. Aurinko lämmittää kivisiä muureja, tuuli puhaltelee leudosti mereltä ja ilmassa on syreenien tuoksu. Puista kuuluu lintujen liverrys ja linnanpihalta kenkien kopse väen kulkiessa askareisiinsa. Arki kuluu uomissaan, mutta eräänä päivänä tapahtuu jotakin jännittävää. Linnanpihalle saapuu joukko vierailijoita, jotka ovat pukeutuneet sangen moderniin tyyliin. Keitä he ovat ja mistä Suomenlinnasta he puhuvat? Linnoituksen komendantti Augustin Ehrensvärd on kummissaan ja päättää ottaa asiasta selvää.


Saavu Suomenlinnaan ja lähde Augustinin kanssa aikamatkalle halki Viaporin vuosisatojen. Matka kulkee vanhan linnoituksen kivisten muurien katveesta valoisiin puistoihin ja hämyisiin bastioneihin. Seikkailu voi alkaa!


Vuosisatojen aikamatka on historialliseen taustatietoon perustuva seikkailukierros, joka vie lapset (6–13 v.) vanhempineen jännittävälle aikamatkalle entisaikain Viaporiin. Johtolankoja seuratessaan ja vihjeitä ratkoessaan seikkailijat kohtaavat mielenkiintoisia henkilöitä aikojen takaa. Samalla selviää miten Viaporista tuli Suomenlinna. Esitys kertoo elävästi ja hauskasti Suomenlinnasta kolmella vuosisadalla ja valtakaudella. Seikkailukierros on osa Suomi 100 -juhlaohjelmaa.


KESÄN SEIKKAILUKIERROKSET AJALLA 9.6. - 5.8.2017*

Kierrokset: tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin kello 12.00 ja 15.00 sekä perjantaisin kello 15.00 *HUOM! Ei juhannuksena 22. - 24.6.2017


LIPUT ∙ HINNAT / BILJETTER ∙ PRISER

Lapset (alle 16v.) 12 €, aikuiset 14 €


Lippuja voi ostaa ennakkoon

Ticketmaster (Lippupalvelu) (alkaen / från 18.4): www.ticketmaster.fi, 0600 10 800 (1,98 € / min+pvm ). Liput käsittelykuluineen: Lapset (alle 16v.) alkaen 14,50 €, aikuiset alkaen 16,50 €

Ehrensvärd-seura www.suomenlinnatours.com


Esityspäivän liput / Biljetter samma dag från:

Suomenlinna, Ehrensvärd-Seura: 045 - 3240010


LÄHTÖPAIKKA ∙ KIERROKSEN KESTO

Kierros alkaa Suomenlinnan Tykistölahden kioskin edustalta. Suomenlinnaan pääsee JT-Linen vesibussilla tai HSL:n lautalla Kauppatorilta (venematka ei kuulu lipun hintaan). Kierros kestää noin 1,5 tuntia ja alkaa täsmällisesti.


HUOMIOITAVAA

Lapsilla tulee olla oma aikuinen mukana kierroksella.

Kierroksen reitti ei sovellu hyvin lastenrattaille.

Varustautuminen: oma taskulamppu, sään mukainen vaatetus ja hyvät jalkineet.


Kierrokseen voi tutustua osoitteessa:

www.suomenlinnatours.com

www.facebook.com/suomenlinnanlastenkierros

www.instagram.com/suomenlinnanseikkailukierros


Kommentoi tapahtumaa (0)