event-162746 event-162746

Tanssi, Urheilu ja liikunta, Messut ja markkinat

Mies - Tanssipidot



Järjestäjä:Lapuan kaupunki
Paikka:Lapuan Pesäpallostadion
Osoite:Urheilukatu 2
62100 Lapua
Pääsymaksu:min 11,5 € - max 19,5

Lähde:Tapahtumainfo

Mies - Tanssipidot

Mies – Tanssipidot marssittaa tavallisia miehiä stadionille tanssimaan

Lapualla järjestetään suurluokan show pesäpallostadionilla elokuun alussa, jossa miehet tanssivat maamme juhlavuoden kunniaksi. Mukaan haastetaan nyt miehiä koko Suomesta!

Esityksen pääosassa on suomalainen mies; Mies joka ei tanssi. Vai tanssiiko sittenkin? Mitä tapahtuu, kun Jussi-kuoro avaa äänensä ja luo näkymän sotiemme hiljaisista miehistä? Tai kun pieni poika saa kiusaajilta selkäänsä, koska hän haluaa vain tanssia? Miehessä elää halu tanssia, mutta vuosikymmenien kieltäytyminen on jättänyt mieheen jälkensä. Saako Häjyjoukon johtaja Jukka Haapalainen miehen ottamaan ensimmäiset tanssiaskeleensa vai lähteekö se miehestä itsestään?

Mies – Tanssipitojen tapahtumaviikkoon sisältyy myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Pesäpallostadionin välittömässä läheisyydessä toimiva tanssin ja hyvinvoinnin markkinakatu esittelee alueen tanssitarjontaa, paikallisia yrityksiä sekä kulttuuria. 

Miehiä on jo kasassa useita satoja, mutta mukaan haastetaan vielä miehiä ympäri Suomea. Lapualla on monia majoitusvaihtoehtoja, joista ehdit vielä valita omaan makuun sopivimman:

Hotelli Lapuahovi:www.lapuahovi.fi

Wanha karhunmäki:www.wanhakarhunmaki.fi,

Huoneistohotelli simpsiönkullas: www.simpsionkullas.fi

Lippuja tapahtumaan on rajoitettu määrä pesäpallokentän istumapaikkojen mukaisesti, joten lomasuunnitelmat kannattaa tehdä Lapualle nyt. Tulossa on Suomi100-juhlavuoden spektaakkeli, jollaista valtakunnassa ei ole koskaan nähty. Ja sen toteuttavat tavalliset miehet.

Kommentoi tapahtumaa (0)