event-172684 event-172684

Musiikki

PETER PAN


Järjestäjä:Jyväskylän kaupunginteatteri
Paikka:Jyväskylän Kaupunginteatteri Suuri näyttämö
Osoite:Vapaudenkatu 36
40100 JyvÄskylÄ
Pääsymaksu:39

Lähde:Lippu.fi

PETER PAN

Koko perheen lumoavan koukuttava menestysmusikaali Peter Pan lennähtää Jyväskylään syksyllä 2017.

Lähde mukaan monipolvisen värikkääseen maailmaan, jossa Peter Panin lisäksi seikkailevat Kultasen perheen lapset Leena, Jukka ja Mikko, Mikä-Mikä-maan kadonneet pojat, merenneidot, intiaanit ja merirosvot päällikkönään itseoikeutetusti Kapteeni Koukku – niin ja tietysti krokotiili!

Peter Panin tarina on ylistys meissä kaikissa elävän lapsen rajattomalle luovuudelle ja kasvun mahdollisuudelle. Se kertoo myös aikuiseksi kasvun kipeydestä, joka kulminoituu Peterin Panin hahmoon. Hänen rinnalleen toiseksi päähenkilöksi nousee naiseuteen valmistautuva Leena, joka Peter Panin vinksahtaneesta, vähän anarkistisesta peilistä hakee heijastuspintaa perinteisiin naisena olemisen malleihin.

J.M. Barrien klassikkoromaaniin perustuva Ritva Holmbergin käsikirjoitus, Jukka Linkolan säveltämä ja kapellimestari Lasse Hirven sovittama musiikki ja Jukka Virtasen laulujen sanat vievät sinut Hanna Kirjavaisen ohjaamana ja Kira Riikosen koreografian myötä loputtoman leikin ja roolipelien maailmaan. Peter Panin roolissa nähdään Saara Jokiaho, Leenana Natalil Lintala ja Kapteeni Koukkuna Henri Halkola.

Alkuperäisteksti J. M. Barrie
Käsikirjoitus Ritva Holmberg
Laulutekstit Jukka Virtanen
Musiikki Jukka Linkola

Ohjaaja Hanna Kirjavainen (vier.)
Taistelu- ja tanssikoreografi Kira Riikonen (vier.)
Kapellimestari Lasse Hirvi
Lavastaja Karmo Mende
Pukusuunnittelija Tuovi Räisänen
Valo- ja videosuunnittelija Tuukka Toijanniemi
Äänisuunnittelija Mika Filpus

Rooleissa
Saara Jokiaho, Natalil Lintala, Henri Halkola, Jukka-Pekka Mikkonen, Aaro Vuotila, Anne-Mari Alaspää, Piia Mannisenmäki, Miikka Tuominen, Hannu Rantala, Anneli Karppinen, Hannu Lintukoski, Jouni Innilä, Jorma Böök ja Hannu Hiltunen sekä Anna Voutilainen, Niko Dahlblom, Ayla Brinkmann, Kimmo Riikonen, Pietari Pentikäinen, Roosa Karhunen ja Lauri Kalpio lisäksi 8-henkinen orkesteri

Kommentoi tapahtumaa (0)