event-168190 event-168190

Musiikki

VIULUNSOITTAJA KATOLLA


Järjestäjä:Tampereen Työväen Teatteri
Paikka:TTT Suuri näyttämö
Osoite:Hämeenpuisto 28 - 32
33200 Tampere
Pääsymaksu:53

Lähde:Lippu.fi

VIULUNSOITTAJA KATOLLA

Suuret tunteet, räiskyvät tanssit ja intohimoinen musiikki tempaisevat katsojat kiehtovaan tarinaan.

Rakkaus voi muuttaa maailmaa. Sitä mieltä ovat ainakin Tevjen viisi tytärtä. He aloittavat kapinan vanhoja arvoja vastaan ja päättävät, että he valitsevat oman puolisonsa itse. Isä Tevje taas on perinteen mies. Hänen mielestään isä on perheen pää ja avioliitto on koko suvun ja kylän asia. Saavatko tytöt taivutettua isän pikkusormensa ympärille? Ja taipuuko kyläyhteisö? Se on kuin suuri perhe, hyvässä ja pahassa. Se suojelee ja vahtii, riitelee ja sopii, itkee ja nauraa. Ja jaksaa uskoa yhteiseen tulevaisuuteen, vaikka maailma ympärillä muuttuu nopeammin kuin kukaan osasi odottaa.

Viulunsoittaja katolla on suurmusikaali, joka kiehtoo ja puhuttelee ajankohtaisuudellaan. Se sykkii iloa, väriä ja toivoa. ”Koska musikaalin sanoma osuu meidän aikaamme, haluamme tehdä siitä oman aikamme näköisen. Puvustus tulee olemaan näyttävä, eri aikakausien ja kulttuurien sulatusuuni. Musiikki sovitetaan uusiksi. Tutut melodiat säilyvät, mutta haemme esiin sielukkaan maailmanmusiikin. Tansseihin haetaan rytmiä ja monipuolisuutta. Lavastus tulee olemaan hätkähdyttävän komea.”, kertoo ohjaaja Miika Muranen. ”Viulunsoittaja katolla suurmusikaali on rakkautta, huumoria ja lämpöä.”

TTT:n taitava musikaaliensemble puhaltaa sielun tarinan lukuisiin hahmoihin ja heidän lisäkseen näyttämöllä vierailevat rakastetut tähdet Ola Tuominen, Maria Lund ja Juha Junttu. Tevjen nuorimpien tyttärien rooleissa vierailevat Idalija Raipia/Helmi Hollström ja Ansa Ahola/Karolina Tapala.

Kommentoi tapahtumaa (0)