event-171144 event-171144

Musiikki

LOVE ME TENDER


Järjestäjä:Lahden kaupunginteatteri
Paikka:Juhani-näyttämö, Kirkkokatu 14
Osoite:Kirkkokatu 14
15140 Lahti
Pääsymaksu:50

Lähde:Lippu.fi

LOVE ME TENDER

Romanttinen musikaali täynnä nostalgiaa ja huippuhyvää musiikkia

Mies ja kitara, sielussa soi rock´n roll ja palava sydän sykkii naisille. Eletään 1950–lukua ja amerikkalainen pikkukaupunki herää eloon, kun komea kulkuri kaartaa moottoripyörällään kaupunkiin. Muukalaisen tulo ei jää huomaamatta keneltäkään, eikä etenkään autokorjaamolla työskentelevältä Natalielta. Kun kaupunkiin leviää rakastumisen aalto, ovat kaikki pian ”All Shook Up”!

Broadway- musikaali Love Me Tender on fantastinen sekoitus hyväntuulisuutta, nuorta rakkautta ja kypsää lempeä, nostalgiaa ja huippuhyvää musaa. Vauhdikkaassa musikaalissa kuullaan yli 20 Elviksen hittiä aina Heartbreak Hotelista Jailhouse Rockiin.

Musikaalin kulkurina nähdään Pimeys – yhtyeen laulaja ja kosketinsoittaja, karismaattinen Joel Mäkinen. Yhtye julkaisi juuri loistavat arviot saaneen uuden levyn. Joel Mäkinen näyttelee parhaillaan myös TV1:n uudessa draamasarjassa Presidentti.

ENSI-ILTA 2.9.2017

SUOMENNOS Heikki Sankari, Jussi ja Kristiina Vahvaselkä
OHJAUS Ilkka Laasonen
KAPELLIMESTARI Antti Vauramo
KOREOGRAFIA Johanna Keinänen
LAVASTUS Pekka Korpiniitty
PUKUSUUNNITTELU Sari Suominen
VALOSUUNNITTELU Harri Peltonen
ÄÄNISUUNNITTELU Sami Järvinen
ROOLEISSA Saana Hyvärinen, Anni Kajos (vier.), Annamaria Karhulahti (vier.), Paavo Kääriäinen, Mikko Jurkka, Liisa Loponen, Joel Mäkinen (vier.), Teemu Palosaari, Aarre Reijula sekä Eleonoora Martikainen ja Sami Ulmanen Tampereen Ammattikorkeakoulusta Matleena Junttanen, Kia Laitakari ja Veera Tapanainen

Kommentoi tapahtumaa (0)