event-108087 event-108087

Urheilu ja liikunta

NORDICFLITE ELÄMYSLENNOT, LAHJAKORTIT


Järjestäjä:Elämyslennot - Nordicflite
Paikka:Lentoasemat Hki, Tku, Tre, Lappeenranta
Osoite:
Pääsymaksu:149

Lähde:Lippu.fi

NORDICFLITE ELÄMYSLENNOT, LAHJAKORTIT

Nordicflite tarjoaa 15-45 minuutin elämyslentoja Helsinki-Malmilta, Turusta, Tampereelta ja Lappeenrannasta. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Lennolle mahtuu kerrallaan vain yksi asiakas. Ikäraja on 17 vuotta. Lennon ajankohtatiedustelut numerosta 0600 10 202 tai sähköpostilla info@elamyslento.fi

Nordicflite lentää elämyslentoja läpi vuoden. Lennot operoidaan päiväsaikaan ennen auringonlaskua. Paljon hyödyllistä käytännön ohjeistusta löytyy osoitteesta www.elamyslento.fi

Lennon esittely:
Millaista oikeastaan on lentää lentokonetta? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä lentokoneen kyytiin ilmojen halki. Ei rajoituksia, täysin vapaana pilvien lomassa kaukana arjesta siellä jossain alapuolella. Yhdessä ammattitaitoisen ohjaajamme kanssa sinulla on nyt mahdollista kokea se täysi vapauden tunne jonka lentäminen antaa. Suuri lentopäiväsi alkaa jo maan kamaralla jolloin saat yksityiskohtaisen selvityksen siitä, että mitä tulee tapahtumaan kun olet päässyt ilmaan. Saat oppia miten kone reagoi eri nopeuksissa ja sinulle kerrotaan myös turvallisuusohjeita.

Yläilmoissa Ohjaaja näyttää sinulle miten lentokonetta lennetään ja kertoo sinulle lentämiseen liittyviä asioita lennon lomassa. Näin saat aidosti kokea sen, että miltä tuntuu lentää lentokonetta. Lentokone on normaaliluokiteltu Cessna 150 lentokone, joka ei ole ultrakevyt lentokone. Cessna lentokoneita on valmistettu maailman eniten ja kone on maailman turvallisimpia.

Lento lennetään Nordicfliten lentotoimintaluvalla FI-034 joka on myönnetty Suomessa Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin toimesta. Suomi on arvioitu maailman turvallisimmaksi lentomaaksi ja täyttääkseen kriteerit saada lentotoimintalupa lentoyhtiön tulee täyttää tiukat turvallisuusvaatimukset niin lentokaluston, henkilöstön ja lentoturvallisuuden suhteen.

Huomio!
Lentojen varausten ajankohdat ovat ohjeellisia ja niihin pidetään säästä, teknisistä asioista ja miehistöjen sairastumisista johtuvat muutosvaraukset. Säätiedoista liian kova ja puuskainen tuuli, liian matala pilvikorkeus, liian huono lentonäkyvyys sekä jäätävät olosuhteet estävät lennot. Sään ennustustarkkuus on tällä hetkellä 3 päivää johtuen matemaattisten mallien tarkkuudesta.

Mikäli lento joudutaan peruuttamaan, ensisijainen korvaava vaihtoehto on uuden lennon tarjoaminen asiakkaalle seuraavana sopivana ajankohtana. Mikäli asiakkaalle ei kuitenkaan useista tarjotuista ajankohdista sovi mikään, ja tämän takia joudutaan kauppa purkamaan, pidättää Nordicflite lennon hinnasta 50 % käsittelykuluina.

Mikäli lennot joudutaan sää- tai teknisistä syistä siirtämään, ei Nordicflite Oy Ltd ole korvausvelvollinen asiakkaille aiheutuneista välillisistä kuluista. Ja muutenkin lentojen osalta sopimuksen mukaisesti korkeintaan 15 prosenttia lennon hinnasta ja mikäli kauppa kokonaan peruutetaan hyvitys on korkeintaan lennon hinta vähennettynä käsittelykuluilla.

Lentäminen ja sairaudet
Osa sairauksista voi rajoittaa lentämistä. Tutustu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistukseen asiasta TÄSTÄ

www.elamyslento.fi

www.nordicflite.com

Kommentoi tapahtumaa (0)