event-171983 event-171983

Musiikki

HOUSUT POIS


Järjestäjä:Uudenkaupungin Teatteri
Paikka:Crusell-sali, Kullervontie 11 A
Osoite:Kullervontie 11 A
23500 Uusikaupunki
Pääsymaksu:27

Lähde:Lippu.fi

HOUSUT POIS

Musikaali on tavallisten työttömien miesten hulvaton selviytymistarina laman ahdingosta parrasvaloihin. Se käsittelee alati ajankohtaisia teemoja kuten työttömyyttä, rahapulan kanssa painimista ja hyväksytyksi tulemisen tarvetta, mutta vastapainoksi se korostaa tärkeitä arvoja kuten elämäniloa, rohkeutta ja ystävän tukemista hädän hetkellä. Pohjoismaiden kantaesityksen Housut pois sai Helsingin Kaupunginteatterissa vuonna 2002, ja siitä saakka sitä on esitetty menestyksekkäästi täysille saleille ympäri Suomea.

New Yorkin Buffaloon sijoittuvan musikaalikomedian keskiössä nähdään kuusi miestä, jotka kukin kamppailevat työttömyyden ja naishuolien keskellä. Tunnelin päähän syttyy valo kun Jerry, yksi ryhmän miehistä, keksii pähkähullun idean perustaa tavallisista miehistä koostuvan strippausryhmän!

Hankkeen myötä esiintyjät saisivat aimo annoksen kaivattua itsetunnon kohotusta ja keikoista saatavilla lipputuloilla voitaisiin heittää hyvästit paitsi housuille, myös rahahuolille. Matkassa on vain yksi mutta. Miehet eivät osaa tanssia.
Luvassa on mukaansatempaava komedia, jossa musikaalin keinoin seurataan miesporukan valmistautumista kohti päämääräänsä.

Ohjaus Pauliina Salonius

Kapellimestari Petri Hatakka.

Bändi: Jokila Kimmo, Luntamo Markku, Pethman Pete,

Rooleissa: Airisto Jussi, Aulin Petri, Bäcklund Henrika, Kainulainen Marketta, Kari Hanna, Mickelsson Emmi, Mäntylä Susanna, Nummela Raimo, Rinne Henri, Rinne Laura, Sjöblom Mika, Sjöblom Teemu, Sillgren Johanna, Soini Sauli, Suokas Johanna, Taskinen Jani, Turunen Jari, Varjonen Lauri

Kommentoi tapahtumaa (0)