event-176014 event-176014

Musiikki

CHESS


Järjestäjä:Svenska Teatern i Helsingfors
Paikka:Svenska Teatern, Stora scenen
Osoite:Norra esplanaden 2
00130 Helsinki
Pääsymaksu:min 48 € - max 124

Lähde:Lippu.fi

CHESS

CHESS på svenska

Unohtumattomien Kristina från Duvemåla ja MAMMA MIA! -musikaalien jälkeen Svenska Teaterniin saapuu CHESS på svenska, Benny Anderssonin ja Björn Ulvaeuksen kolmas menestysmusikaali.

Svenska Teaternin suurproduktio CHESS på svenska on näyttävä musikaali strategioista, intohimosta ja rajoista. Maria Sidin ohjauksessa painopiste siirtyy shakkipelistä todellisten ihmisten väliseen peliin. Kuka tekee älykkäimmän siirron ja kuinka peli muuttuu, kun rakkaus astuu kuvioihin? Voittaako kukaan silloin, kun panoksena on joku, jota rakastamme?

CHESS på svenska on täynnä dramatiikkaa, rakkautta ja vaarallista peliä, mutta ennen kaikkea se lumoaa maailmanluokan musiikillaan. Kuka voisi olla liikuttumatta kuullessaan sellaisia lauluja kuin I mitt hjärtas land (Anthem), Jag vet vad han vill (I Know Him So Well), Inte jag (Someone Else’s Story) ja Drömmar av glas (You and I)?

CHESS på svenska sai ensi-iltansa Tukholmassa vuonna 2012. Sen jälkeen Anders Eljas (Kristina från Duvemåla) on tehnyt uuden orkestroinnin, jonka Svenska Teatern ylpeänä esittää maailman ensimmäisenä teatterina.

Päärooleissa: Maria Ylipää, Alexander Lycke, Johanna Ström, Glenn Edell, Silva Lillrank, Kristofer Möller m.m

Suomenkielinen tekstitys.

https://www.youtube.com/watch?v=g2MH3Zcktfs


Tietoa ja tarjouksia uutiskirjeessä
Pysy kärryillä Svenska Teaternin tapahtumista myös vierailujen välillä! Tilaamalla uutiskirjeemme tiedät ensimmäisten joukossa tulevista uutuuksista, mahdollisista lisäesityksistä sekä ainutkertaisista konserteista ja tapahtumista.
Uutiskirje on ruotsinkielinen.
Tilaa uutiskirje: https://svenskateatern.fi/fi/teatteri/uutiskirje/

Kaikkiin teatterin omiin esityksiin tarjolla tekstitys: https://svenskateatern.fi/fi/palvelut/tekstitys/
Tilaa väliaikatarjoilut etukäteen: https://cafesvenskis.fi/tilaa/

Yleisötyö: Tervetuloa kuulemaan millaisia kiinnostavia tarinoita, työtapoja ja paljon muuta esitysten ja teosten taustalle kätkeytyy. Yleisötyön ohjelmisto on ruotsinkielinen. Lue lisää osoitteesta (ruotsiksi): https://svenskateatern.fi/sv/plus/kringprogram/

Alennusliput saman päivän esitykseen voimassa myyntitilanteen mukaan
Opiskelijat ja teatterialan ammattilaiset saavat alennuksia samana päivän esityksiin, kysy lisää teatterin lipunmyynnistä esityspäivänä. Alennukseen oikeuttava todistus tulee olla mukana lippua ostaessa ja esitykseen tultaessa. Alennuslippuja myydään ainoastaan teatterilla.

Kommentoi tapahtumaa (0)