event-177724 event-177724

Teatteri ja ooppera

ESITYSTALOUS 3 - RADIO


Järjestäjä:Espoon Kaupunginteatteri
Paikka:Revontulihalli, Revontulentie 8, Tapiola
Osoite:Revontulentie 8
02070 Espoo
Pääsymaksu:42

Lähde:Lippu.fi

ESITYSTALOUS 3 - RADIO

Huippusuositun Esitystalous-trilogian päättävä Esitystalous 3 – RADIO saa ensi-iltansa Espoon kaupunginteatterin Revontulihallissa 19. syyskuuta 2018. Ja soundaa paremmalta kuin koskaan.

Radio Stage on pitkän linjan radioammattilaisen Jamin (Martti Suosalo) vuonna 2010 Tapiolaan perustama radiokanava, josta on viime vuosien aikana tullut tärkeä osa espoolaista kaupunkikulttuuria. Sillä on pieni mutta uskollinen yleisö ja vain yksi ongelma: raha.

Kun omistajakonsernin lähettämä Marika (Vera Kiiskinen) saapuu uudistamaan kanavaa dynaamisemmaksi, Radio Stagen sisällä käynnistyy valtasuhteiden ja arvojen myllerrys. Kanavan persoonallinen työntekijätiimi (Ylermi Rajamaa, Ria Kataja, Henna Hakkarainen, Tommi Taurula ja Raimo Grönberg) joutuu sopeutumaan uuteen ajatteluun ja maailmankuvaan. Mistä muutoksessa on oikeasti kysymys, kenen kasetti kestää ja pitääkö se me too –kampanja liittää taas tähänkin asiaan?

Juha Jokelan kirjoittama ja ohjaama Esitystalous 3 – RADIO on viihdyttävä ja terävä analyysi nykyhetkestä. Se on esitys, joka soi kuin hyvä radiokanava ja kulkee kuin kovan luokan rumpalin komppi.

“Ainoa pysyvä asia on muutos.
Ja sepä onkin se, joka vie meiltä järjen.”

Radio Stage – sinun korviesi välissä.

www.espoonteatteri.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)