event-176158 event-176158

Teatteri ja ooppera

HANS OCH GRETA


Järjestäjä:Svenska Teatern i Helsingfors
Paikka:Svenska Teatern, Stora scenen
Osoite:Norra esplanaden 2
00130 Helsinki
Pääsymaksu:min 33 € - max 41

Lähde:Lippu.fi

HANS OCH GRETA

Hans och Greta – värikäs karkkipommi koko perheelle

Hans och Greta on mielikuvituksellinen dramatisointi Grimmin veljesten klassisesta kertomuksesta. Kaikki perinteiset ainekset löytyvät: kaksi sisarusta, jotka jätetään kohtalokkaasti metsään, ja kuinka he nokkelalla tavalla löytävät tiensä takaisin kotiin. Unohtamatta tietenkään nälkäistä noita-akkaa piparkakkutalossaan!

Ohjaaja ja koreografi Jakob Höglund keittää satusoppaa palkitun brittiläisen näytelmäkirjalijan Lucy Kirkwoodin reseptillä. Näin ollen vanhaan tarinaan mahtuu myös jotain täysin odottamatonta. Kuuset tanssivat, noita-akan talossa on elävä liesi ja metsä on täynnä kaikenlaisia kuviteltavissa olevia eläimiä, mutta myös olentoja mielikuvituksen rajojen tuolta puolen.

Yhdessä lavastaja Sven Haraldssonin ja pukusuunnittelija Heidi Wikarin kanssa Höglund tarjoilee herkullisen karkkipommin koko perheelle. Trion leikkisä tyyli sopii täydellisesti tarinaan Hannusta ja Kertusta. Tarina käsittelee vahvoja teemoja kuten rakkaudettomuuden tunnetta ja hylätyksi tulemisen pelkoa, mutta tekee sen lämminsydämisesti ja ennen kaikkea humoristisella tavalla. Kolmikko on aikaisemmin ihastuttanut sekä kriitikkoja että katsojia näytelmillä Stormskärs Maja Åbo Svenska Teaterissa sekä Billy Elliot ja Djungelboken Vasa Stadsteaterissa.


Tietoa ja tarjouksia uutiskirjeessä
Pysy kärryillä Svenska Teaternin tapahtumista myös vierailujen välillä! Tilaamalla uutiskirjeemme tiedät ensimmäisten joukossa tulevista uutuuksista, mahdollisista lisäesityksistä sekä ainutkertaisista konserteista ja tapahtumista.
Uutiskirje on ruotsinkielinen.
Tilaa uutiskirje: https://svenskateatern.fi/fi/teatteri/uutiskirje/

Kaikkiin teatterin omiin esityksiin tarjolla tekstitys: https://svenskateatern.fi/fi/palvelut/tekstitys/
Tilaa väliaikatarjoilut etukäteen: https://cafesvenskis.fi/tilaa/

Yleisötyö: Tervetuloa kuulemaan millaisia kiinnostavia tarinoita, työtapoja ja paljon muuta esitysten ja teosten taustalle kätkeytyy. Yleisötyön ohjelmisto on ruotsinkielinen. Lue lisää osoitteesta (ruotsiksi): https://svenskateatern.fi/sv/plus/kringprogram/

Alennusliput saman päivän esitykseen voimassa myyntitilanteen mukaan
Opiskelijat ja teatterialan ammattilaiset saavat alennuksia samana päivän esityksiin, kysy lisää teatterin lipunmyynnistä esityspäivänä. Alennukseen oikeuttava todistus tulee olla mukana lippua ostaessa ja esitykseen tultaessa. Alennuslippuja myydään ainoastaan teatterilla.

Kommentoi tapahtumaa (0)