event-175379 event-175379

Teatteri ja ooppera

MUSTAPUKUINEN NAINEN


Järjestäjä:Kouvolan Teatteri
Paikka:Kouvolan Teatteri, Päänäyttämö
Osoite:Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola
Pääsymaksu:25

Lähde:Lippu.fi

MUSTAPUKUINEN NAINEN

Mustapukuinen nainen

Jännitystä tihkuvassa tarinassa nuori asianajaja Artur Kipps lähetetään erakkona pidetyn rouva Drablow’n hautajaisiin kaukaiseen Englannin kolkkaan.

Kipps selvittää edesmenneen rouvan papereita ja asiakirjoja autuaan tietämättömänä traagisista salaisuuksista, jotka hylätty talo on sisäänsä sulkenut. …Kun oudot tapahtumat alkavat kiertyä Kippsin kannoille, tuntuu kuin kaikkein kamalimmatkin pelot saattaisivat olla totta.

Vuosia myöhemmin Kipps haluaa palata mieltä vaivaaviin muistoihinsa ja kertoo tarinansa näyttelijälle, jotta pääsisi eroon painajaisistaan. Upeasti visualisoitu kertomus ei sovi kaikkein heikkohermoisimmille. Varaudu kauhunväreisiin!

Susan Hillin romaaniin The Woman in Black perustuva näytelmä on mukaansatempaava ja yllätyksellinen. Maailmankuulua näytelmää on esitetty Lontoossa jo 30 vuotta, ja siellä sen on nähnyt jo 8 miljoonaa katsojaa. Vuonna 2012 sai ensi-iltansa romaaniin perustuva trillerielokuva, jota tähditti (Harry Potterina tunnettu) Daniel Radcliffe. Kouvolan Teatterissa rooleissa nähdään Panu Poutanen ja Sami Kosola, ohjaajana Veli-Matti Karén.

Ensi-ilta Kouvolan Teatterin suurella näyttämöllä 25.1.2019.

Ohjaus Veli-Matti Karén
Suomennos Marja Alopaeus
Lavastus ja valosuunnittelu Esa Kurri
Pukusuunnittelu Leila Kosonen
Äänisuunnittelu Kari Mitikka
Rooleissa Panu Poutanen, Sami Kosola ja mustapukuinen nainen

Kommentoi tapahtumaa (0)