Muut

MYYDÄÄN 3H+K


Järjestäjä:Kemin kaupunginteatteri
Paikka:Kemin Pirtti
Sijainti:Kauppakatu 7
94100 Kemi
Pääsymaksu:23

Lähde:Lippupiste

MYYDÄÄN 3H+K

Kiti Kokkonen - MYYDÄÄN 3H+K
Romanttinen tragikomedia

Oivaltava, hurmaava ja häpeilemättömän hauska näytelmä siitä, miten vaikeaa on päästää irti ja elää nykyhetkessä-

Ronja on myymässä miehensä Laurin kanssa lapsuudenkotiaan. Pariskunta yrittää selviytyä arjesta aseinaan erinomaisen vilkas mielikuvitus, ulkovarasto sekä äidin lankapuhelin.Neljänkymppinen Ronja tekee tiliä vahvan äitinsä kanssa, haluaa lasta, etsii itseään ja tutustuu uudestaan lapsuuden ystäväänsä. Elämä on täynnä kysymyksiä.

Haistaako koira raskauden? Kenen on vastuu, jos kuorsaus ei kiskosta huolimatta lopu? Miksi naapurilla on neljä lasta eikä meillä yhtään? Pitääkö perintösohva säilyttää? Auttaako tantrakurssi parisuhdeongelmiin? Miksi hätätilanteessa on helpompaa soittaa tuntemattomalle henkilölle kuin puhua läheisen kanssa? Millainen on täydellinen treffi-ilmoitus?

”Etsitään minkätahansamaalaista tupakoivaa absolutistia, joka voi halutessaan kuitenkin seurassani juoda lasin tai kaksi jotain hyvää viiniä. Sopivalla tavalla omistushaluinen ja terveellä tavalla mustasukkainen viisas mies. Olet syvällinen, mutta ei liian herkkä. Sielukas, mutta et liian naisellinen. Harteikas, rento ja puhdas. Tykkäät puhua ja teet oloni turvalliseksi, sillä en jaksa pelätä, epäillä tai tuntea oloani yksinäiseksi tai epävarmaksi. Pönkität itsetuntoani jatkuvasti. Haluat imuroida myös jalkalistat siihen tarkoitetulla erillisellä suuttimella.”

Uutuusnäytelmän kirjoittanut komiikan moniottelija Kiti Kokkonen tunnetaan parhaiten tv-ohjelma Putouksen Tanhupallona.

Suositellaan yli 12-vuotiaille. Kesto n. 2h väliaikoineen

Käsikirjoitus Kiti Kokkonen
Ohjaus Petri Jäärni
Skenografia Kaisa Niva
Rooleissa Anni-Maija Koskinen (Ronja), Samu Stenberg (Lauri), Satu Tala (Äiti) ja Tatja Hirvenmäki (Maarit)

ÄITI
En ole katkera, mutta kenelläkään ei ole niin raskasta ollut kuin minulla.

Ensi-ilta 2.11.2018 Kemin Pirtti