Teatteri ja ooppera

Papin perhe



Järjestäjä:Rovaniemen Teatteri - Lapin Alueteatteri
Paikka:Tieva
Osoite:Jorma Eton tie 8
96100 ROVANIEMI Rovaniemi
Pääsymaksu:min 17.00 € - max 28.00

Lähde:Netticket

Papin perhe

Rovaniemen Teatterissa herää eloon Minna Canthin kertomus Papin perhe. Näytelmässä Valtarin ydinperhe on yhtä kuin koti-isä, pastoriäiti ja kolme nuorta aikuista. Valtarit elävät yhdessä ja vastakkain. Äidin ihanteet maailmanjärjestyksestä kuuluvat uuden sukupolven mielestä menneisyyteen. Ajatusten ero hajottaa ja ajaa äärimmäisyyksiin, kunnes viimeiset sanat sanotaan sovinnolla ja rakkaudella.

Papin perhe on suomalainen näytelmäklassikko, jonka Sakari Hokkanen on kirjoittanut uudelleen 2010-luvun maailmaan ja jonka pääroolissa nähdään Pirjo Leppänen.

ESITYSPAIKKA
Esitykset ovat Rovaniemen Teatterissa, Lappia-talon suurella näyttämöllä Tievalla.

LIPUT
28 / 25 / 17 € (+ verkkokaupan palvelumaksu 2 € / lippu)


JUHLANÄYTÖS 26. TAMMIKUUTA:

Pirjo ”Jente” Leppänen viettää 50-vuotistaiteilijajuhlaansa 26. tammikuuta Rovaniemen Teatterissa. Juhlaan sisältyy Minna Canthin Papin perhe -näytelmän viimeinen esitys alkaen klo 13 ja vapaamuotoinen illanvietto Lappia-talon lämpiössä katsojien, ystävien ja työtovereiden seurassa noin klo 15.30 alkaen.

Lippuja taiteilijajuhlaan on saatavilla Rovaniemen Teatterin lippukaupalta hintaan 55 €. Lippu sisältää Papin perhe -näytöksen, onnittelumaljan sekä pientä syötävää. Juhlassa jokainen voi esittää yllätysohjelmaa.

Kommentoi tapahtumaa (0)