Suomen Hevonen - Uusi Teatteri Utissa

Teatteri ja ooppera

Järjestäjä:Uusi Teatteri Utti / Kuivalan Nuorisoseura ry
Paikka:Kuivalan Nuorisoseuran talo / Uusi Teatteri Utti
Sijainti:Kuivalantie 135
45410 Kouvola

Ajankohta:


Pääsymaksu:
min 12 € - max 15

Lahde: Tapahtumainfo

Suomen hevonen kertoo tragikoomisesti nykypäivän pulmista Suomen maaseudulla, jossa EU:n lakikriteerit vääntävät kättä maalaisjärjen kanssa. Eu:n tekohengitys ei auta, vaikka nettisivuja väännellään ja kaiken pitäisi helpottua.

Isäntänä talossa häärää Lassi, jolta löytyy yhtä sun toista suunnitelmaa, muttei ehkä ihan parhaimmasta päästä. Nurkissa asustelee anoppi, ex-vaimo, nykyinen naisystävä ja Lassin sekä ex-vaimon jälkikasvu, josta toisesta ei tiedä mikä moottoripyöräjengiläinen siitäkin on tullut ja toinen tekee yhteistyötä juuri sen byrokratian kanssa, joiden takia heiltä lähti hevonen. Uusioperheenä eläminen ei olekaan niin helppoa kuin luulisi.

Talossa tahdin määrää Äite, joka määrää kaapin paikan ja tietää kaikesta kaiken. Vai tietääkö sittenkään? Normaalisti hyvin seesteinen ja rauhallinen arki järkkyy, kun lastillinen teuraaksi meneviä mullikoita leviää pitkin peltoja. Näin ainakin Lassi kertoo, mutta todellisuudessa paperibyrokratiaan kyllästyneenä hän on myynyt vanhan hevosensa Harmon Sisiliaan pimeästi kertomatta muille ja teurasauto on kaatunut. Eipä mene Lassin suunnitelmat ihan kohdilleen ja koko hommasta taitaakin jäädä vain karvas maku suuhun. Onneksi on kuitenkin perhe. Oli se sitten ydin tai uusio, mutta ainakin se on edes jonkinlainen perhe.

Näytelmää ei suositella alle 15vuotialle. Näytelmä sisältää kirosanoja.

Liput 15€ / 12€ / 7€

Varaukset
040 521 0977