JORMA UOTINEN: AVEC LE TEMPS

Musiikki

Järjestäjä:Jorma Uotinen
Paikka:Tampere-talo, Pieni sali
Sijainti:Yliopistonkatu 55
33100 Tampere

Ajankohta:


Pääsymaksu:
36

Lahde: Lippupiste

Sunnuntai 17.2. klo 17 Pieni sali
Jorma Uotinen - AVEC LE TEMPS

Taiteilijaprofessori ja laulajanakin uraansa tehnyt Jorma Uotinen konsertoi Tampere-talossa yhdessä Jari Hakkaraisen (piano), Helena Plathanin (sello) ja Petri Ikkelän (harmonikka) kanssa. Avec le temps vie kuulijan Pariisin taivaan alle ja tarjoilee lauluja ajan vääjäämättömästä kulusta, elämän rajallisuudesta, rakkaudesta, kaipuusta ja kuolemasta – meistä itsestämme.

Monet tämän draamallisen konsertin kappaleista ovat kulkeneet Jorma Uotisen mukana ajoilta, jolloin hän tanssi Pariisin Oopperassa. Esityksessä on luvassa mm. Léo Ferrén, Jaques Brelin, Míkis Theodorákisin ja Jari Hakkaraisen hienoja sävellyksiä. Avec le temps sai ensiesityksensä Alavan kirkossa Kuopio tanssii ja soi -festivaalin ohjelmistossa kesällä 2018.

Jorma Uotinen on suomalainen tanssija, koreografi ja laulaja. Hän on toiminut taiteellisena johtajana muun muassa Helsingin kaupunginteatterin tanssiryhmässä, Suomen Kansallisbaletissa ja Kuopio Tanssii ja Soi -festivaaleilla. Uotiselle myönnettiin professorin arvonimi toukokuussa 2012. Hänet tunnetaan myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomaristosta.

Konsertin jälkeen Jorma Uotinen on tavattavissa Tampere-talon pääaulan Aulaklubilla.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualue permannon riveillä 12-17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.
Lue lisää anniskelustamme!

Tuotanto Tampere-talo

Lisätiedot: tampere-talo.fi/jormauotinen