event-183606 event-183606

Teatteri ja ooppera

TANSSITEATTERI MD: HAMLET PRIVATE


Järjestäjä:Tanssiteatteri MD
Paikka:Ravintola Maja/Talo
Osoite:Pirkankatu 1
33230 Tampere
Pääsymaksu:25

Lähde:Lippu.fi

TANSSITEATTERI MD: HAMLET PRIVATE

Sinulla on eturivin paikka, se ainoa paikka.

Henkilökohtainen ja elämän valintoja pohdiskeleva Hamlet private -esitys on katsojan ja esiintyjän välinen kohtaaminen, joka kutsuu Shakespearen Hamletin suurten kysymysten äärelle.

Hamlet on idealisti ja empivä älyihminen. Hän on antisankari, jota elämän moraalinen mataluus masentaa. Esiintyjä tekee tulkinnan korteista, jotka peilaavat Hamletin motiiveja. Hamletin empiminen luo tilaa katsojan omille kysymyksille ja valinnoille. Esityksellä halutaan tarjota vaihtoehto pakottavalle halulle kontrolloida älyllä kaikkia eri elämänalueita ja tunteita.

Esitys tehdään vain yhdelle katsojalle kerrallaan ja se tapahtuu baarissa tai kahvilassa.

Vuodesta 2012 Gnab Collective on kiertänyt Hamlet private –teoksellaan ympäri Eurooppaa – luoden erilaisia versioita esityksestä eri esiintyjille. Tanssiteatteri MD tuo henkilökohtaisen ja elämän valintoja pohdiskelevan esityksen Tampereelle Samuli Roinisen esittämänä.

Konsepti ja ohjaus Martina Marti
Esiintyjä Samuli Roininen
Tuotanto Tanssiteatteri MD / Gnab Collective

Kesto 30-40 min

HUOM! Liput esityksiin on myynnissä esitystä edeltävään päivään klo 16:00 asti. Lipun esitykseen voi ostaa vain etukäteen, ei ovilipunmyyntiä.

Esityspaketin ostaja saa Talmeh-korttipakan ja Oppaan empimiseen esityksen yhteydessä tai Hällä-näyttämön lipunmyynnistä arkisin klo 12-16.

Perjantaina 15.3. klo 17.30 Hällä-näyttämöllä järjestetään yleisökeskustelutilaisuus ja taiteilijatapaaminen, jossa ohjaaja Martina Marti ja esiintyjä Samuli Roininen keskustelevat Hamlet private –teoksesta ja kahdenkeskisestä taiteesta. Yleisökeskusteluun on kaikille VAPAA PÄÄSY.

TIEDUSTELUT arkisin klo 12-16 Tanssiteatteri MD:n lipunmyynti p. 050 556 6025 / liput@tanssiteatterimd.fi Tanssiteatteri MD | Hällä-näyttämö | Hämeenkatu 25 | 33200 Tampere

www.tanssiteatterimd.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)