YSTÄVÄN LAULU

Musiikki

Järjestäjä:Arja Koriseva
Paikka:Kerholan juhlasali
Sijainti:Souranderintie 13
37100 Nokia

Ajankohta:


Pääsymaksu:
39

Lahde: Lippupiste

YSTÄVÄN LAULU
Helmikuinen konsertti ystävänpäivän aikaan


Solisteina Arja Koriseva ja Jyrki Anttila
sekä Kimmo Leppälän orkesteri

Tangokuninkaallinen Arja Koriseva ja oopperalaulaja Jyrki Anttila tulkitsevat upeita ikivihreitä suomalaisia lauluja ja suomalaisten rakastamia operetti- ja viihdemusiikin sävelmiä myös ulkomailta.

Arja Koriseva valittiin tangokuningattareksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 1989, ja hänet on palkittu ”kaikkien aikojen tangokuningattarena” vuonna 1997. Monipuolisen uransa aikana hän on ollut mukana musikaaleissa, useissa televisio-ohjelmissa ja kansainvälisissäkin laulukilpailuissa. Suomen Euroviisukarsintoihin hän on osallistunut neljä kertaa.

Oopperalaulaja Jyrki Anttila on luonut kansainvälistä uraa jo vuosikymmenten ajan. Hänet kiinnitettiin Suomen Kansallisoopperan solistiksi vuonna 1998, ja hän on vieraillut oopperarooleissa muun muassa Savonlinnan Oopperajuhlilla sekä Ilmajoen Musiikkijuhlilla, sekä ulkomailla Virossa, Latviassa, Saksassa ja Sveitsissä. Lisäksi hän on konsertoinut Australissa, Japanissa ja Yhdysvalloissa saakka. Jyrki Anttila ja Arja Koriseva ovat tehneet paljon yhteistyötä, esimerkiksi Lauluni aiheet –konserttikiertueella muutama vuosi sitten.