KAKSI DUOA

Musiikki

Järjestäjä:Johanna Iivanainen, Edu Kettunen, Mikko Iivanainen, Mika Kuokkanen
Paikka:Teatteri Provinssi, Päänäyttämö
Sijainti:Salorankatu 5-7
24240 Salo

Ajankohta:


Pääsymaksu:
30

Lahde: Lippupiste

to 23.3.2019 klo 19

Kaksi Duoa
Edu Kettunen & Mika Kuokkanen, Johanna ja Mikko Iivanainen
2 + 2 on enemmän!

Suomalaisen kevyen musiikin ystävillä on nyt mahdollisuus kokea, kuinka kaksi pitkään toiminutta hienoa duoa yhdistävät voimansa. Edu Kettunen, Mika Kuokkanen sekä Johanna ja Mikko Iivanainen muodostavat nelikon, josta ei tunnetta ja sävyjä puutu!

Olohuonemaisissa konserteissa nämä neljä esittävät yhdessä omia kappaleitaan sekä myös huolella valikoimiaan lainakappaleita.

Luvassa on herkkiä hetkiä, elämänmakuisia tarinoita ja tietysti myös huumoria!

Suomalaisten laulaja-lauluntekijöiden ehdottomaan eliittiin kuuluva Edu Kettunen ei pahemmin esittelyjä kaipaa. Monista hänen tekemistään klassikkokappaleistaan on tullut jo lähes kansanlauluja, jotka periytyvät sukupolvelta toiselle. Edu on kappaleissaan ja tulkinnoissaan onnistunut nitomaan omaperäisen taitavasti yhteen suomen kielen, suomalaisen mielenmaiseman sekä anglo-amerikkalaisen musiikin perinteet.

Mika Kuokkanen on tuttu laulaja-kitaristi Hoedown-yhtyeen lisäksi mm. J. Karjalaisen Lännen-Jukka -kokoonpanosta, yhteistyöstään Ninni Poijärven kanssa sekä kansainvälisistä seikkailuistaan musiikin viemänä mm. Amerikassa ja Australiassa. Mika on tehnyt kappaleita omien levyjensä sekä Hoedown-levyjen lisäksi mm. Eero Raittiselle, Ninni Poijärvelle, Sami Saarelle ja Emma Salokoskelle.

Edu ja Mika ovat hitsautuneet kymmenen vuoden yhteistyön aikana saumattomaksi komboksi, jossa yhdistyvät hienosti yhteen soivat lauluäänet, sävykäs säestys ja kiireetön tunnelma.

Musiikkialan palkinnoilla palkittu, koko kansan itkettäjä, SuomiLove-ohjelmastakin tuttu Johanna Iivanainen on julkaissut kaksi suomenkielistä soololevyä joissa kuullaan hänen omia sävellyksiään. Edu Kettusen tuottama "Kadotaan uneen" ilmestyi 2011 ja toinen soololevy "Mustarastas laulaa" 2013. Oulusta lähtöisin oleva herkkä tunteiden tulkitsija lauloi itsensä koko kansan sydämiin viimeistään Euroviisukarsinnoissa 2011 säveltämällään ja Edu Kettusen sanoittamalla kappaleella Luojani mun.

Mikko Iivanainen on monista kokoonpanoista tuttu monipuolinen kitarataiteilija.
Johannan ja Mikon upean duon ohella hänet tunnetaan hyvin myös loistavana jazz-kitaristina mm. Nordic Trinity Trio -kokoonpanossa. Hän julkaisi ensimmäisen soololevynsä "Last room" vuonna 2014.

www.teatteriprovinssi.fi