Teatteri ja ooppera

PUHTAANA KÄTEEN


Järjestäjä:Kuopion kaupunginteatteri
Paikka:Kuopion kaupunginteatteri, Minna-näyttämö
Sijainti:Niiralankatu 2
70600 Kuopio
Pääsymaksu:min 26 € - max 31

Lähde:Lippupiste

PUHTAANA KÄTEEN

Michael Cooney
Puhtaana käteen
Ohjaus Mika Nuojua
Ensi-ilta Minna-näyttämöllä 27.10.2018 | Ennakko 26.10.2018

Erkki Lehtinen on aika tavallinen savolainen mies. Paitsi että on vähän vilunki. Tai no, vähän ja vähän, miten sen nyt ottaa. Hän on nimittäin työttömäksi jäätyään elättänyt itsensä jo parin vuoden ajan erilaisilla sosiaaliturvahuijauksilla. Tukihakemuksiinsa hän on kehitellyt kaikenlaisia henkilöitä, niin eläviä kuin kuolleita, koska ei ole kehdannut kertoa kenellekään olevansa työtön. Ja tietysti myös siksi, että systeemi on Erkinkin yllätykseksi toiminut todella hyvin.

Nyt mies on kuitenkin päättänyt lopettaa keinottelun. Mutta sepä ei olekaan ihan yksinkertaista. Rahan lisäksi ovista ja ikkunoista lappaa jos jonkinlaista sosiaalitarkastajaa, terapeuttia, hautausurakoitsijaa ja muuta väkeä. Ja kaiken lisäksi soppaa hämmentää vielä vanha ystäväkin.

PUHTAANA KÄTEEN on ollut valtava menestys maailmalla, ja sitä se on varmasti Kuopiossakin. Siitä pitävät huolen teatterin urhoolliset koomikot Mikot Rantaniva ja Paananen.

Rooleissa
Riina Björkbacka, Sari Happonen, Pekka Kekäläinen, Karri Lämpsä, Mikko Paananen, Lina Patrikainen, Ilkka Pentti, Mikko Rantaniva, Lotta Vaattovaara ja Jukka Väinölä.