VUOKKO HOVATTA & SISIDISKO

Lasten tapahtumat

Järjestäjä:Vuokko Hovatta
Paikka:Tapiolasali, Espoon kulttuurikeskus
Sijainti:Kulttuuriaukio 2
02100 Espoo

Ajankohta:


Pääsymaksu:
10

Lahde: Lippupiste

Kevät-Kutituskonsertti:
Vuokko Hovatta & lastenorkesteri Sisidisko:
LASTEN DISCO HUIPENTUU 70-LUVUN DISCORYTMEIHIN TAPIOLASALISSA

Sisidisko on yhtä kuin Sisi ja Carlos (Vuokko Hovatta ja Kalle Chydenius), jotka yhtyeineen tuovat tuulahduksen maailman liukkailta diskolattioilta. Glitteriin puetut lastenlaulut ja aidot 70-luvun diskohitit pyörittävät lanteita iästä riippumatta.

Ihastuttava Sisi (Vuokko Hovatta) valottaa orkesterin syntyä seuraavasti: ”Tämä uusi lastenkonsertti kasattiin basisti Kalle Chydeniuksen alias Carlosin kanssa sellaisista biiseistä, joita itse haluaisimme kuunnella. Otimme mukaan vain musiikkia, johon jommallakummalla meistä on henkilökohtainen suhde ja yhdessä bändin kanssa kuorrutettiin kaikki diskoglitterillä.

Olen itse asiassa levyttänyt kaksi keikoilla kuultavaa biisiä. ’Piparkakkutalossa’ on jo vuosikymmenien takaa 1980-luvulta, kun levytin Tapiolan kuoron porukan kanssa ’Lapset siinä hyörii’ -levyn. ’Sikojen rakkaus’ on Ilpo Tiihosen runo ja suloinen rakkausvalssi, jonka lauloin Paula Vesalan säveltämänä ensimmäiselle Ipanapa -levylle vuonna 2007, kun lastenmusiikkia alettiin tehdä kunnianhimoisesti uudesta näkökulmasta. Tarkoituksena oli silloin tehdä musiikkia, johon aikuinen kuulijakaan ei heti kyllästyisi.

Oleellinen osa kokonaisuutta on tietenkin visuaalisuus. Konsertissa pukeudun kierrätyshengessä pukuun, joka minulla oli aikanaan Linnan juhlissa. Vain parasta lapsille”, kuvailee Vuokko Hovatta.

SISIDISKO:
Vuokko Hovatta - laulu
Kalle Chydenius - laulu ja basso
Lasse Sakara - kitara & kosketinsoittimet
Anssi Sopanen - rummut ja lyömäsoittimet

KONSERTTI:
Kevät-Kutitus, Tapiolasali 17.3. klo 12:00
Konsertin kesto n. 45 min.

KulttuuriEspoo
www.espoonkulttuurikeskus.fi
www.kutitus.fi