event-175635 event-175635

Musiikki

SANNI - Mun nimi on SANNI


Järjestäjä:SANNI
Paikka:Sibeliustalo, Finlandia-klubi
Osoite:Ankkurikatu 7
15140 Lahti
Pääsymaksu:
Lähde:Lippu.fi

SANNI - Mun nimi on SANNI

SANNI lähtee kevätkiertueelle!

Loppuunmyydyn Hartwall Arenan jälkeen Mun nimi on SANNI –kiertue starttaa keväällä 2019 ympäri Suomea. Näyttävän paluun tehnyt SANNI on julkaissut tämän vuoden aikana neljä singleä, jotka ovat kaikki olleet menestyksiä radiossa ja suoratoistopalveluissa. Näiden lisäksi SANNI julkaisi 26.10. elämänsä ensimmäisen soundtrack-biisin tulevaan Dracula -lyhytelokuvaan, jossa SANNI näyttelee pääosaa.

Suomen yksi suurimmista poptähdistä on SANNI. SANNIn omaperäiset lyriikat, isot popmelodiat ja rohkeus tekemisessä on tehnyt hänestä yhden kiinnostavimmista artisteista Suomessa. SANNIn kappaleet yltävät yksi toisensa perään suoratoistopalveluiden sekä radiolistojen kärkisijoille ja ”Että mitähän vittua” rikkoi päivittäisen striimausennätyksen Spotifyssa.

SANNI on palkittu Vuoden naisartistina Emma Gaalassa kahdesti, ”2080-luvulla” palkittiin Musiikkikustantajat ry:n Vuoden biisinä ja kaikki hänen kolme albumiaan ovat myyneet tuplaplatinaa. SANNI on villinnyt keikkalavoja ympäri Suomen sekä esiintynyt Hartwall Arenalla.

Kommentoi tapahtumaa (0)