event-196150 event-196150

Teatteri ja ooppera

HOTELLI H


Järjestäjä:Hotelli H
Paikka:Hotelli Helka
Osoite:Pohjoinen Rautatiekatu 23
00100 Helsinki
Pääsymaksu:38

Lähde:Lippu.fi

HOTELLI H

IMMERSIIVISTÄ TEATTERIA HOTELLISSA –“Hotelli H” avaa ovensa toukokuussa Helsingissä!

Uudenlaisia esityskokemuksia tarjoava 00100ENSEMBLE tuo immersiivisen teatterin Helsingin sydämessä sijaitsevaan Hotelli Helkaan toukokuussa. Hotelli H Helkan kuudennessa kerroksessa kutsuu sinut viihtymään ainutlaatuiseen, upottavaan kokemukseen keskellä Helsinkiä.

Immersiivinen teatteri on kansainvälistä suosiota ja huomiota saanut esitysmuoto, joka upottaa katsojan teoksen maailmaan kokonaan. Moniaistisessa esityksessä tutun katsomon sijaan kokija saa kulkea vapaasti tilassa, jolloin jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan uniikkiin kokemukseensa ja seurata simultaanisesti kahdessakymmenessä hotellihuoneessa tapahtuvaa esitystä. Kokija pääsee astumaan sisään maailmaan, jossa hänellä on tila, valta ja vapaus tutkia sen sisälleen kätkemiä salaisuuksia.

Esityksessä päästään kurkistamaan hotellin kuudennen kerroksen asukkaisiin ja heidän asuttamien huoneidensa maailmoihin – ja mitä siellä tapahtuukaan? Hotelli H:n ovien takaa voi löytää kokonaan uusia maailmoja, kun realismi ja fantasia sekoittuvat toisiinsa.

Maailmalla maineeseen nousseet immersiiviset hitit, esim. Punchdrunk - brittiryhmän SLEEP NO MORE New Yorkissa sekä Secret Cinema- ryhmän suurteokset Lontoossa ovat loppuun varattuja koko ajan. 00100ENSEMBLEn luoma Hotelli H on Suomessa ensimmäinen immersiivinen teos, joka valtaa hotellin kerroksen kokonaan.

000100ENSEMBLE on yksi tämän hetken kysytyimmistä ja kiinnostavimmista taidekollektiiveista. Kollektiivi koostuu oman alansa ammattilaisista, jotka yhdistävät teoksissaan innovatiivista ajattelua ja vuosien kokemusta. Esiintyjät ovat kotimaisia ammattinäyttelijöitä ja -tanssijoita. Mukana on useita tunnettuja esiintyjiä, kuten Kai Vaine, Henna Tanskanen ja Antti Autio. Hotelli H -esityksessä 00100ENSEMBLE tekee yhteistyötä Tarinateatteri VOXin kanssa.

Ota seurueesi mukaan ja tee varauksesi nyt!

Hotelli H on avoinna
Helatorstaina 30. toukokuuta klo 17 ja klo 20
Perjantaina 31. toukokuuta klo 14
Kokemuksen kesto on noin kaksi tuntia.

Hotelli Helka, Pohjoinen rautatiekatu 23, 00100 Helsinki

Hotelli H toivottaa vain täysi-ikäiset vieraat tervetulleiksi. Kuudennessa kerroksessa palvelee myös baari. Lisämaksusta varattavissa myös Helkan Leipä &Snacks –lautanen hintaan 14€/hlö.

Rooleissa
Henna Tanskanen
Kai Vaine
Antti Autio
Pauliina Palo
Oliver Kollberg
Juho Rantonen
Hegy Tuusvuori
Minna Hokkanen
Antti Tiensuu
Annuska Hannula
Tiina Syrjä
Marlon Moilanen
Juha Pulli
Sanna Levo

Taiteellinen suunnittelu ja toteutus:
00100ENSEMBLE
Sanna Levo, Onni Hämäläinen, Pauliina Palo, Henna Tanskanen
Äänisuunnittelu: Hannu Nummela

Helkan Leipä & Snacks lautanen á 14€/hlö
- Helkan kolmiokasvisleipiä
- Pipers-perunalastuja
- porkkanaa, selleriä ja kurkkua dipattavaksi

Esityksen tuottaa 00100ENSEMBLE yhteistyössä No Fear Agency & Promotion Oy:n ja Hotelli Helkan kanssa. Lisätietoja esityksestä: info(at)nofear.fi

Tapahtuma Facebookissa

00100ensemble.com
www.nofear.fi
www.hotelhelka.com

www.facebook.com/00100ensemble
www.facebook.com/nofearoy
www.facebook.com/hotelhelka


Kommentoi tapahtumaa (0)