event-184400 event-184400

Musiikki

ESAKALLION JUHANNUSFESTIVAALI 2019


Järjestäjä:Esakallion juhannusfestivaali
Paikka:Esakallio
Osoite:Salontie 40
31400 Somero
Pääsymaksu:28

Lähde:Lippu.fi

ESAKALLION JUHANNUSFESTIVAALI 2019

Someron Esakallion suuria juhannusfestivaaleja juhlitaan kolmena päivänä, juhannusaatosta juhannussunnuntaihin 21.-23.6.2019. Näiden päivien aikana nähdään ja kuullaan huikeita eturivin esiintyjiä tanssimusiikin, show-viihteen ja kuplettiviihteen saralta. Tällaisia juhannusjuhlia ei enää nykyään koe missään muualla kuin Somerolla!
---

JUHANNUSAATTONA PERJANTAINA 21.6. UNELMATANSSIT

Juhannusaattona perjantaina 21.6. festivaalit aloitetaan kaikkien juhannustansseissa viihtyvien unelmaohjelmalla, kun lavalle nousee kolme tämän hetken suosituinta tanssiorkesteria!

Finlanders on niittänyt mainetta jo yli kolmekymmentä vuotta ja suosio on ollut suurta tanssiväen keskuudessa ympäri Suomen. Yhtye paranee vanhetessaan ja takoo yhä keikkoja ammattimaisella otteellaan. Monet nuoret "muusikkopojat" ovat vuosien varrella ottaneet mallia Finlandersin jäsenistä.

Tanssiorkesteri Sinitaivas on "uuden polven" menestyksekkäin tanssiorkesteri. Yhtyeen monet hienot sovitukset erinäisistä kappaleista ovat nousseet tanssilavoilla suuriksi hiteiksi ja yleisön toivomiksi ikivihreiksi. Sinitaivas soittaa hyvällä asenteella niin iskelmät, rokit, masurkat kuin muutkin tanssilajit.

Kyösti Mäkimattila ja Varjokuva ovat täyttäneet hienosti Topi Sorsakosken ja Agentsien kotimaisen rautalankamusiikkiin ja vilpittömään Suomi-iskelmään jättämän aukon. Tyylikkäällä esiintymisellään Kyösti ja Varjokuva ovat lyömätön yhdistelmä Esakallion juhannustansseissa ja heillä on Etelä-Suomessa ehdoton fanijoukko, joka matkustaa pitkiäkin matkoja keikkapaikalta toiselle yhtyeen perässä.

---

JUHANNUSPÄIVÄNÄ LAUANTAINA 22.6. ENNENNÄKEMÄTÖN DANNY-SHOW

Supertähti ja herrasmies Danny tulee juhannuspäivänä lauantaina 22.6. näyttämään, miten suomalaista showta tehdään. Danny-show on esiintynyt Esakalliolla ennenkin, mutta siitä hetkestä on ennättänyt vierähtämään jo kymmeniä vuosia. Danny on taiteilija, joka on nähnyt ja kokenut lähes kaiken Suomessa ja ulkomailla.

Dannylle on myönnetty lähes kaikki palkinnot, mitä artistille Suomessa voidaan myöntää. Mies ei ole koskaan levännyt laakereillaan - koko ajan on mietitty uusia asioita mitä voidaan toteuttaa kotimaisessa viihteessä. Mallia on usein otettu maailmalta, maailmantähdiltä. Mitä nähdään ja kuullaan seuraavaksi Esakallion juhannusyössä - se pitää itse kokea!

Antti Paavilainen Band on uusi kotimainen bailuyhtye, joka juontaa juurensa Jean S. -yhtyeeseen. Antti oli kyseisen hittibändin solistina parisenkymmentä vuotta viihdyttäen suomalaisia bailunälkäisiä ihmisiä ympäri Suomen. Antti Paavilainen Band esittää pelkkää hittisadetta ja menomusiikkia niin, että jokaisen Esakallion lavalla olevan kaverin jorausjalka on varmasti kevyessä. Tästä ei selviä tanssimatta!

---

JUHANNUSSUNNUNTAINA 23.6. "JUHANNUSTANSSIT" JUNNU VAINION SÄVELIN

Ilkka "Junnunpoika" Vainio on kiertänyt Suomea vuosien ajan kuuluttamassa Junnu Vainion musiikillista ilosanomaa jokaiselle vastaantulijalle. Junnun musiikista suuri osa on "kansanlauluja", joita jokainen suomalainen osaa hyräillä. Junnun kappaleissa on ainutlaatuisia tarinoita, jotka ovat kertomuksia elävästä elämästä, iloista ja suruista. Ilkan ja hänen "päällikköporukansa" mukana pääsemme tempautumaan Junnun mainioihin lauluihin!

---

Joka ilta alueella on luvassa myös erikoisohjelmaa! Pallonheittoa, arvontaa, ym.

---

Aukioloajat:
- Pe 21.6. klo 20-03
- La 22.6. klo 20-02
- Su 23.6. klo 18-20.30

Lisätiedot: www.esakallio.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)