event-196464 event-196464

Muut

FLOWPARK ÄHTÄRI ZOO


Järjestäjä:Ähtäri Zoo
Paikka:Ähtäri Zoo
Osoite:Karhunkierros 150
63700 ähtäri
Pääsymaksu:min 13 € - max 20

Lähde:Lippu.fi

FLOWPARK ÄHTÄRI ZOO

FLOWPARK ÄHTÄRI ZOO

Flowpark Ähtäri Zoo on ekologinen seikkailupuisto Ähtäri Zoon alueella. Flowparkin seikkailuradat on rakennettu eläviin puihin niitä vahingoittamatta. Radat kulkevat 1-16 metrin korkeudella ja niillä pääsee testaamaan omaa uskallusta, koordinaatiokykyä, tasapainoa ja muuten vaan liikkumaan hauskalla tavalla.

Radat on luokiteltu neljään eri vaikeusasteeseen värikoodeilla. Vihreät ja siniset radat ovat helpompia (pituusvaatimus 120cm) ja punainen ja musta vaikeampia (pituusvaatimus 150cm). Matalille radoille (ei pituusvaatimusta) pääsevät myös pienemmän lapset.
Kymmenistä erilaisista tehtävistä löytyy sopivasti haastetta kaikentasoisille flowparkkaajille!

Usein kysytyimmät kysymykset.

Huomioithan, että aikuisen tulee valvoa alle 14-vuotiaiden lasten seikkailua. Alle 10-vuotiaiden lasten kanssa aikuisen tulee kiivetä mukana radoilla (poislukien matalilla radoilla). Suosittelemme tutustumaan turvallisuusohjeisiin jo etukäteen. Kiipeilyvarusteita on puistossa rajallinen kapasiteetti. Kaikki varusteet voivat olla hetkellisesti varattuina. Jos aikataulunne on kiireellinen, suosittelemme teitä ostamaan lipun vasta saavuttuanne paikanpäälle Ähtärin Flowparkiin. Varustekapasiteetin osalta henkilökuntamme varmistaa, että kaikki lipun ostaneet asiakkaat pääsevät sen voimassaoloaikana seikkailemaan.

Aukioloajat.

SAAPUMINEN
Flowpark Ähtäri Zoo sijaitsee Ähtärin Eläinpuiston alueella. Flowparkiin kuljetaan Ähtäri Zoon matkamuistomyymälän edestä. Ähtäri Zoo sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen ja Pirkanmaan keskellä, osoitteessa: Karhunkierros 150, 63920 Ähtäri. Etäisyys Seinäjoelle 80 km (1 tunti), Jyväskylään 120 km (1,5 tuntia), Tampereelle 140 km (2 tuntia) ja Helsinkiin 300 km (4 tuntia). Ähtärin keskustan ja Ähtäri Zoo Resortin välimatka on 7km.

Autolla
Kun olet saapunut Ähtäriin, löydät Flowparkin seuraamalla Eläinpuisto -tienviittoja. Parkkialueita löytyy aivan Ähtäri Zoon edestä sekä muutaman minuutin kävelymatkan päästä.

Junalla
Ähtärin Eläinpuistolla on oma junaseisake, jonka löydät VR:n sivuilta nimellä Eläinpuisto Zoo. Pysäkiltä on noin 15 minuutin kävelymatka Ähtäri Zoohon ja Flowparkkiin. Aikataulut löydät täältä.

Linja-autolla
Bussipysäkki sijaitsee noin 1,2 km päässä sisäänkäynnistä, valtatie 18 varrella välillä Inha-Myllymäki. Aikataulut löytyvät täältä.
OnniBus pysäkki, Ähtäri Zoo, sijaitsee aivan pääsisäänkäynnin läheisyydessä. Aikataulut löytyvät täältä.

LISÄPALVELUT
Ähtärin Flowpark sijaitsee Ähtäri Zoon alueella, joka on osa isoa matkailualuetta, kauniin metsän keskellä ja Hankaveden äärellä. Alueelta löytyy mm. majoitus- ja ravintolapalveluita, oheispalveluita, hienot ulkoilureitistöt, kylpylä, tapahtuma-areena Ähtäri-halli sekä täysimittainen golfkenttä.
www.ahtarizoo.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)