event-180182 event-180182

Musiikki

HIMOS JUHANNUS 2019


Järjestäjä:Himos Juhannus
Paikka:Himos Park
Osoite:Länsi-Himoksentie 4
42100 Jämsä
Pääsymaksu:255

Lähde:Lippu.fi

HIMOS JUHANNUS 2019

HIMOS JUHANNUS JULKAISEE AIKATAULUT SEKÄ UUDISTETUN FESTIVAALIALUEEN
- Himos Juhannus juhlitaan 20.-22.6.2019 Himos Parkin upeissa puitteissa
- Ohjelma täydentyi, ja aikataulut on nyt julkaistu
- Uudistettu alue luo VIP-asiakkaille upeat näkymät lavalle ja uusi ranta Selviytyjät-henkistä tekemistä festaroinnin oheen


21. kertaa järjestettävä Himos Juhannus on julkaissut lisää ohjelmistoa ensi kesän yöttömän yön juhliin. Himos Juhannuksen perjantain ohjelmaa täydentää ABREU, joka julkaisi viime viikolla uuden singlensä Se syö naista. Maustetytöt, eli siskosten Kaisa ja Anna Karjalaisen muodostama duo starttaa taas juhannuspäivän lauantain ohjelman. Myös Raskasta Suomipoppia -kokoonpanon solistit ovat vahvistuneet, ja juhannusaaton yöttömässä yössä suomipop-klassikot raikaavat raskaalla otteella JP Leppäluodon, Antti Railion ja Antony Parviaisen tahdittamina. Ohjelmatäydennysten myötä juhannusfestivaalin ohjelma on valmis ja aikataulut on julkaistu verkkosivuilla.

Himos Juhannuksen ohjelmisto koostuu kotimaisista eturivin artisteista. Festarin torstaipäivässä nähdään mm. pian uuden albuminsa julkaiseva JVG, suomirock-ikoni Popeda, Cara Mia -hitillään soittolistoja valloittava Reino Nordin sekä Suomen pop-kuningatar Kaija Koo.

Perjantaina festarilavoille nousevat mm. suomirockin jättiläinen Apulanta, energinen SANNI, Emma-gaalassa vuoden yhtyeeksi valittu Gasellit sekä soolouralle Haloo Helsingin ollessa tauolla lähtenyt Elli Haloo eli Ellips. Perjantaina Himoksella juhlivat myös Pikku G, Elastinen, Kesäyö -hitistään tunnettu Pariisin Kevät sekä Haloo Helsingistä tuttujen Jere Marttilan ja Leo Hakasen yhteinen elektronisen musiikin duo Stereo. Festarin varsinaisena yllättäjänä kuullaan perjantaina Raskasta Suomipoppia, joka on Raskasta Joulua -produktion pophitteihin erikoistunut versio.

Lauantaina Himoksen kruunaa itseoikeutetusti Freestyler-hitillään soittolistoja vuosituhannen vaihteessa dominoinut Bomfunk Mc’s, joka tekee tänä kesänä exclusiiviset comeback -keikkansa. Lauantain ohjelmistossa nähdään myös Cheekin manttelinperijä Lukas Leon, bailuräpin kuninkaat Teflon Brothers, hyväntuulinen hiphop-kokoonpano Roope Salminen & Koirat, upeat Ellinoora ja Vesala sekä ensimmäistä kertaa juhannusjuhlilla keikkaileva Juha Tapio.

Viime vuonna huikeat 41 000 kävijää Himokselle kerännyt tapahtuma on Suomen suurin juhannusfestivaali, jossa koko Himos mökkikylistä festarialueella on yhtä juhlaa koko juhannuksen ajan. Festivaali on kokenut historiansa aikana paljon uudistuksia, ja kehitystyötä on luvassa jälleen tulevalle kesälle, kun festivaalialueen yhteyteen aukeaa yleisökäyttöön uusi ranta-alue. Rannalta pääsee uimaan ja rentoutumaan nurmialueelle, jonka lisäksi rannassa on Selviytyjät-henkistä aktiviteettia sekä mm. benji-hyppymahdollisuus. Ranta on käytössä koko päivän alkuiltaan saakka, ja kulku rantaan tehdään suoraan festivaalialueelta.

Myös festivaalin VIP-alue kokee muutoksen ja siirtyy uuteen paikkaan Main Stagen viereen. VIP-alueella on uusi, kaksikerroksinen VIP-terassi sekä erillinen ruokailualue. Himos Juhannuksen VIP-liput myytiin kesällä 2018 loppuun jo hyvissä ajoin ennen festivaalia. Uudistuksen myötä katsomoravintola Riemu aukeaa kokonaisuudessaan festariyleisön käyttöön.

Alueen majoituspaketeista mökki- ja hotellimajoitus sekä suositut BOXI-majoituspaketit on jo loppuun varattu. Sähkölliset karavaanipaikat ovat myynnissä Himoslomat -keskusvaraamon kautta. Telttailu Himos Juhannuksessa on tuttuun tapaan maksutonta, mutta autojen tuomisesta leirintäalueelle peritään erillinen maksu.

HIMOS JUHANNUS
20.-22.6.2019
www.himosjuhannus.fi
@himosjuhannus
#thejuhannus #himosjuhannus

OHJELMA:
TORSTAI: JVG, Popeda, Kaija Koo, Reino Nordin, Evelina, Jannika B, Portion Boys
PERJANTAI: Apulanta, SANNI, Pikku G, Ellips, Gasellit, Stereo, Elastinen, Pariisin Kevät, ABREU, Raskasta Suomipoppia
LAUANTAI: Bomfunk Mc’s, Lukas Leon, Ellinoora, Roope Salminen & Koirat, Vesala, Juha Tapio, Movetron, Teflon Brothers, Pasi ja Anssi, Maustetytöt

VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn festivaalialueella, pääsyn VIP-alueelle ja VIP-alueen omat palvelut, VIP-rannekkeen, VIP-passin kaulanauhalla, yhden buffetruokailun per päivä, omat wc-tilat sekä ilmaisen narikan. Lisäksi VIP-alueella tullaan näkemään omaa ohjelmaa vain VIP-asiakkaille.

MAJOITUS:
Mökki- ja hotellimajoitus Himoslomat Keskusvaraamo +358 20 711 9200

Kommentoi tapahtumaa (0)