event-183886 event-183886

Musiikki, Musiikki

JULI FESTIVALEN - JILL JOHNSON, ROBERT WELLS JA MOLLY SANDÉN


Järjestäjä:Juli Festivalen
Paikka:Stallörsparken / Stallörinpuisto
Osoite:Tammisaari
Pääsymaksu:min 69 € - max 189

Lähde:Lippu.fi

JULI FESTIVALEN - JILL JOHNSON, ROBERT WELLS JA MOLLY SANDÉN

Juli Festivalen – Jill Johnson, Robert Wells ja Molly Sandén
La 27.7.2019, portit auki klo 15.00
Stallörsparken, Tammisaari

Early Bird hinnat voimassa 31.1.2019 saakka.

Suursuositut ruotsalaiset artistit Jill Johnson, Molly Sandén ja Robert Wells saapuvat konsertoimaan Suomeen heinäkuussa. Tämä huikea kolmikko nähdään päätähtinä Juli Festivalenissa Tammisaaren Stallörsinpuistossa 27. heinäkuuta 2019.

Jill Johnson on tullut tunnetuksi erityisesti kantrilaulajana, mutta muutkaan musiikkityylit eivät ole hänelle vieraita. Hän teki läpimurtonsa voitettuaan Ruotsin euroviisukarsinnat 1998 kappaleella Kärleken är. Sittemmin hän on julkaissut yli 20 albumia ja on noussut yhdeksi rakastetuimmista ruotsalaisista laulajista.

Molly Sandén on julkaissut kolme studioalbumia vuonna 2009 alkaneen levytysuransa jälkeen. Hän on tullut tunnetuksi myös monista äänirooleistaan niin laulajana kuin näyttelijänä eri elokuvissa. Sandénin tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Så vill stjärnorna, Phoenix ja Youniverse.

Robert Wells nousi kuuluisuuteen 1980-luvulla säestäessään pianolla lukuisia Ruotsin tunnetuimpia artisteja, kuten Lill-Babsia, Eva Bysingiä ja Jerry Williamsia. Soolouralleen hän sai nostetta oltuaan mukana vuosien ajan Ruotsin suosituimpiin TV-ohjelmiin lukeutuvassa Så ska det låta -visailussa. Wells on julkaissut lähes 20 albumia sekä kolme menestyksekkäiden Rhapsody In Rock -kiertueiden DVD-levyä.

Juli Festivalen, Tammisaaren Stallörinpuistossa lauantaina 27. heinäkuuta 2019. Portit avautuvat klo 15.00.


Tapahtuma-aluetta valvovat järjestyksenvalvojat ja alueella päivystää ensiapuryhmiä. Ota rohkeasti ja viipymättä yhteys järjestyksenvalvojaan, jos näet jonkun tarvitsevan apua tai tarvitset sitä itse.

Kaikenlaisen lasin (pullot, purkit jne), suurten muovipullojen (yli 0,5 litraa) sekä purkkien sekä sateenvarjojen, retkituolien, laserosoittimien, aseiden ja muiden vaaraa aiheuttavien esineiden tuominen konserttiin on kielletty.

Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi seuraavat esineet ovat kiellettyjä tapahtuma-alueella ja ne tullaan takavarikoimaan porttitarkastuksen yhteydessä: alkoholi ja muut päihteet sekä huumausaineet, teräaseet, sateenvarjot, lasipullot, videokamerat ja järjestelmäkamerat ( ilman kuvauslupaa ), räjähteet ja ammukset, ampuma-aseet, retkituolit ja kaikki lemmikkieläimet.

Alueella asiakkaita palvelevat lukuisat tuotemyyntipisteet, joten omia picnic eväitä ei saa alueelle tuoda. Avaamattomat pehmeät, alkoholittomat, enintään 0,5 litran kokoiset muovipullot ja mehutetrat on sallittu. Alueella on ilmainen vesipiste.

Priority -lipulla (K-18) pääsette erilliselle Priority -alueelle nauttimaan omista erillisistä ravintolapalveluista suoraan tapahtuman ytimessä, lähellä estradia. Käytössänne oma baari A-oikeuksin sekä omat WC-tilat. Lisäksi alueella on rajoitettu määrä numeroimattomia istumapaikkoja.
Priority alueelle ikäraja K-18.

VIP-paketin (K-18) sisältö:
VIP-passi ja konserttilippu VIP-alueelta
Herkullinen buffet-ruokailu
VIP terassialue, josta näkyvyys estradille
VIP-emännän/isännän palvelut
Käytössänne oma baari A-oikeuksin sekä omat WC:t
VIP alueelle ikäraja K-18.


Tapahtuma on ikärajaton. (Priority ja VIP K-18)

Kommentoi tapahtumaa (0)