event-201673 event-201673

Lasten tapahtumat, Urheilu ja liikunta, Muut

SUPERCORNER VAUHTIPÄIVÄ


Järjestäjä:SuperCorner Tahko
Paikka:Nilsiä
Osoite:Nilsiä
Pääsymaksu:
Lähde:Tahko

SUPERCORNER VAUHTIPÄIVÄ

Perheaamu klo 10-12. Alle kouluikäiset huoltajineen 10 € / perhe (max 4henk)

Vauhtipäivä klo 12-18.45 Foampitkaivautumistunnit klo 12 ja 18, pihapelitori Tahko Span takana olevassa aktiviteettipuistossa ulkona (ei sisäänpääsymaksua), polkuautokisa, puttikisa ja stepperikisa klo 16-17.

SuperCornerista löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Freestyle Hallissa sinua odottavat huikeat MaxAir-trampoliinit, trapetsi ja Air Track -ilmavolttiradat. Game Arenalla voit haastaa itsesi ja kaverisi lätkätutkassa, keilauksessa, puttauksessa ja monissa muissa peleissä. Adventure -alueella sekä isot että pienet viihtyvät kiipeillen korkeuksiin, liukuen vinhoissa liukumäissä tai mutkitellen polkuautoradalla. Kaikki aktiviteetit sisältyvät hintaan ja rannekkeella voit liikkua puistossa koko päivän. SuperCorner Tahko tarjoaa myös ohjattua ohjelmaa ryhmille.

SKIDIPARKKI 7-10v. tenaville klo 11-15.  25 €/ tenava (sis päivälipun, välipalan ja huolehtimisen lapsen hyvinvoinnista tusrvallisuudesta, juomisesta, mahdollisista lääkkeistä yms.) HUOM! VARAA EDELLISNÄ PÄIVÄNÄ.

Tervetuloa viihtymään!

Kommentoi tapahtumaa (0)