event-175078 event-175078

Teatteri ja ooppera

Suuret Oluet - Pienet Panimot 2019 Helsinki


Järjestäjä:Kaisaniemen puisto
Paikka:Kaisaniemen puisto
Osoite:Kaisaniemenkatu - Unioninkatu
Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Suuret Oluet - Pienet Panimot 2019 Helsinki

Suuret Oluet - Pienet Panimot 2019 Helsinki

Pöytävarauksen sisältävien lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedotusta varten.

Pöytävarauslippu:

Pöytävarauslippuja on kahdenlaisia, päivä- ja iltalippu. Lippujen hintaan sisältyy sisäänpääsyt ja lasimaksut max. 8:lle hengelle ja oma pöytä. Riippumatta siitä, kumman lipun olette valinneet, pöytä on käytössänne niin kauan olette alueella ja käytätte pöytää.
Tarkista lipusta tiedot, mihin mennessä pöytä on otettava käyttöön, muutoin varaus peruuntuu.

Sisäänpääsy kahdelle -lippu:

Lippu sisältää kahden hengen sisäänpääsyt ja lasimaksut, kun molemmat henkilöt saapuvat portille samaan aikaan. Saavuttava klo 20.00 mennessä.

Hyvä tietää

Lippuihin sisältyy lasimaksu lasituopista. Sen sijaan 1 dl:n maistelulasi myydään erikseen asiakkaalle omaksi. Tapahtumassa käytetään ainoastaan tapahtuman omia laseja.

Ikäraja K-18. Vaarallisten esineiden ja aineiden tuonti alueelle on kiellettyä. Portilla on turvatarkastus. Alueella on tallentava kameravalvonta. Lisätietoja www.suuretoluet.fi. 

Varatut pöydät sijaitsevat omalla alueella, jonne kulku edellyttää pöytävaraukseen / vip-alueelle oikeuttavaa ranneketta.
Tällaisen rannekkeen saavat vain sellaiset henkilöt, jotka kuuluvat pöytävaraukseen tai joille ostetaan lisäpaikka tapahtumassa.

Näin tehdään siksi, koska asiakkailta on tullut palautetta, että varatusta pöydästä joutuu pitämään kynsin ja hampain kiinni. Nyt ei tarvitse, koska varattu alue on suljettu muilta.

Varatulta alueelta saa toki poistua muualle ja palata takaisin.

Kommentoi tapahtumaa (0)