event-175072 event-175072

Musiikki, Messut ja markkinat

Tikkurila Festivaali 2019


Järjestäjä:Hiekkaharjun urheilupuisto
Paikka:Hiekkaharjun urheilupuisto
Osoite:Urheilutie 15
01370 Vantaa
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Tikkurila Festivaali 2019

Tikkurila Festivaali 2019

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

 

1 PÄIVÄN PÄÄSYLIPPU:
1 päivän peruslippu (torstai, perjantai ja lauantai) oikeuttaa vain yhteen sisäänpääsyyn festivaalialueelle. HUOM! Jos poistut alueelta, sinun tulee ostaa uusi lippu päästäksesi takaisin sisään. HUOM! Narikka sijaitsee vuonna 2019 turvatarkastuksen ulkopuolella. Jos ostat peruslipun, niin pidä huoli siitä, että sinulla ei ole narikkaan vietäviä tavaroita. Jos haluat päästä narikassa käymään, sinun kannattaa ehdottomasti ostaa joko Premium-lippu tai kahden päivän lippu.

1 PÄIVÄN PREMIUM-LIPPU:
Torstain, perjantain ja lauantain Premium-lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään saman päivän aikana. Premium-lipulla pääset käymään myös narikassa, joka sijaitsee turvatarkastuksen ulkopuolella.

2 PÄIVÄN ja 3 PÄIVÄN PÄÄSYLIPPU:
2 päivän ja 3 päivän lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään koko tapahtuman ajan. Lipulla pääset käymään myös narikassa, joka sijaitsee turvatarkastuksen ulkopuolella.

SILVER VIP (K-18):
SILVER VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on ainoastaan VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille.

SILVER VIP -lipun hintaan EI sisälly ruokia tai juomia. SILVER VIP -asiakas voi erikseen ostaa illallisen, yöruoan sekä juomia.

GOLDEN VIP (K-18):
GOLDEN VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille.

GOLDEN VIP -lipun hintaan sisältyy VIP-ruokaranneke. Ruokarannekkeella voi syödä joko pieneen tai isoon nälkään koko tapahtumapäivän ajan VIP-ruokamaailmassa. GOLDEN VIP -lipun hintaan EI sisälly juomia. GOLDEN VIP -asiakas voi erikseen ostaa juomia VIP-alueelta.

BUSINESS VIP (K-18):
BUSINESS VIP -liput on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaille, kumppaneille ja sponsoreille. BUSINESS VIP -lippuja ei ole myynnissä perinteisissä kanavissa. BUSINESS VIP -liput voit hankkia laskua vastaan suoraan osoitteesta myynti@tikkurilafestivaali.fi

Silver- ja Golden-asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan tapahtumanjärjestäjälle tiedotusta ja ohjeistusta varten. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin

Kommentoi tapahtumaa (0)