event-179321 event-179321

Teatteri ja ooppera

VIIKINSAAREN KESÄTEATTERI: 506 IKKUNAA


Järjestäjä:Viikinsaaren kesäteatteri
Paikka:Viikinsaaren kesäteatteri
Osoite:Viikinsaari
33950 Tampere
Pääsymaksu:40

Lähde:Lippu.fi

VIIKINSAAREN KESÄTEATTERI: 506 IKKUNAA

Kesällä 2019 Viikinsaaren kesäteatterissa nähdään Tampereella ensimmäistä kertaa Heikki Salon uusi musiikkikomedia 506 ikkunaa. Musiikkina kuullaan huippusuosittuja Miljoonasateen lauluja mm. Tulkoon rakkaus, Marraskuu ja 506 ikkunaa.

506 ikkunaa on lämminhenkinen tarina veljeksistä ja rakkaudesta. Se on koominen tarina erään kerrostalon asukeista, kerrostalon, jossa on 506 ikkunaa. Hulvattomista henkilöistä, jotka kaikki etsivät rakkautta. Mukana on myös ripaus jännitystä ja eräs rikos.

Lavalla mm. Heikki Hela, Sami Hintsanen, Sanni Haahdenmaa, Jarkko Tiainen, Janne Kallioniemi.

Säestyksestä vastaa nelihenkinen orkesteri kapellimestarina Antti Paranko.
Esityksen ohjaa Olka Horila.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lipputyypin voit valita paikan valinnan jälkeen.

Laivoilla pääsee Viikinsaareen joko tuntia tai kahta tuntia ennen esitystä.
Mikäli haluaa nauttia herkullisen ruuan Viikinsaaren upeassa pitsihuvilamaisessa ravintolassa, suosittelemme kahta tuntia ennen esitystä lähtevää laivaa. Pöytävaraukset asiakaspalvelu@hopealinja.fi

Huom! Teatteriliput ostetaan aina tiettyyn laivalähtöön. Mikäli haluatte myöhemmin vaihtaa lähtöä, perii Hopealinja 10€ muutoskulun per lippu.

Silver Sky- risteilypaketti sisältää risteilyn, ruuan ja teatterilipun. Lähtö aina kaksi ja puoli tuntia ennen esitystä.

13-18 v. nuori voi ostaa opiskelijalipun

10.8.klo 18.00 esitykseen on myynnissä lippu, johon sisältyy teatteriesityksen jälkeen Miljoonasateen keikka. Lippuja rajoitetusti.

Kommentoi tapahtumaa (0)