Teatteri ja ooppera

FINNVITSIT 2019 - UHKA IDÄSTÄ?


Järjestäjä:FINNVITSIT
Paikka:Porvoon Taidetehdas / Lämpiö
Osoite:Läntinen Aleksanterinkatu 1
06100 Porvoo
Pääsymaksu:29

Lähde:Lippupiste

FINNVITSIT 2019 - UHKA IDÄSTÄ?

Porvoon Kesäteatterishow 2019
FINNVITSIT - UHKA IDÄSTÄ?

Humoristinen sukellus viihteeseen, musiikkiin, rahaan ja maailman politiikkaan. Pieni suomalaiskylä, Kirkaskoski on jälleen kaiken huomion keskipisteenä, kun odotetaan vaikuttaako kylän rauhaa ja rakkautta uhkuva vesi Melania ja Donald Trumpiin, Birgitte ja Emmanuel Macroniin, Vladimir Putiniin ja Kim Sun Kaahan. Onko maailmalla vielä toivoa?

Jenni Haukio ja Sauli Niinistö ovat vettä jo varmaankin maistaneet. Anakin se vaikuttaa itse kylään, jossa laulu ja nauru raikaa ja rakkauksia syntyy. Kylään avioitunut kosmopoliitti kosmonautti, tähtien välinen supertähti Malla Pugatsova-Notkelmainen on ottanut huolehtiakseen vuosittaiset iltamat hyödyntäen laajoja kontaktejaan.

Jethro ja Sara pyörittävät Onnenpyörää, huutokauppahurjat Aki, Heli ja Markku ovat perustaneet Rähmäpulla-orkesterin, Marion, Kake Randelin, Meiju Suvas, Elli Haloo Helsingistä ja Almakin ovat mukana. Malla itse esittää sisarelleen Alla Pugatsovalle tekemiään, kauneimpia kappaleita, mutta ei vielä kerro muista ulkomaan tähdistä.

Kylällä Tommi Mäkinen on aloittanut ajo- ja ajattelutapakurssit, ja jostain syystä myös Hjallis ja Jolle viihtyvät maisemissa. Ehkä business mielessä?

Teatterina on Porvoon Taidetehtaan lämpiö. Valtava lasiseinä tuo kesän ja valon suoraan ilmastoituun katsomoon, jonne ulottuvat myös ravintolapalvelut kokoesityksen ajan. Osoite Läntinen Aleksanterinkatu 1, 06100 Porvoo.

Kesto väliajalla n. 2 h.
Esityksissä ei ole ikärajaa.
Pyörätuoli- ja avustajapaikat varattavissa info@taidetehdas, puh. 010 213 8200.

Rooleissa Antti Taipale - Jukka Laaksonen - Juha Laitila
Käsikirjoitus: JUHA LAITILA
Ohjaus: OTTO KANERVA
Äänimaailma: ANTTI TAIPALE

Väliaikatarjoilu: Ravintola Vitriini, www.taidetehdas.fi, tapahtumat

Show & hotel: Hotelli Seurahovi, esittämällä lunastetun pääsylipun huonehinta on 100,00 e / 2 hh, puh. 019 54 761, www.seurahovi.fi

www.facebook.com/finnvitsit