Musiikki

MICHAEL BOLTON


Järjestäjä:
Paikka:Tampere-talo, Iso sali
Osoite:Yliopistonkatu 55
33100 Tampere
Pääsymaksu:min 69 € - max 99

Lähde:Lippupiste

MICHAEL BOLTON

Keskiviikko 14.8.2019, Iso sali klo 19
Michael Bolton (USA)
Liput 99/89/79/69 €

Pop-balladien mestari tarjoaa unohtumattoman kattauksen klassikoitaan


Michael Bolton on moninkertainen Grammy-voittaja ja lauluntekijä, joka on myynyt yli 75 miljoonaa äänitettä maailmanlaajuisesti. Pop-rock-balladeillaan ihastuttanut kultakurkku tunnetaan mm. superhiteistään When a Man Loves a Woman, Georgia on my Mind, Said I Loved You... But I Lied ja Go the Distance.

Bolton on kirjoittanut ja esittänyt unohtumattomia hittejä mm. Bob Dylanin, Paul Stanleyn ja Lady Gagan kanssa. Hänen kappaleitaan ovat levyttäneet mm. KISS, Kanye West, Jay Z ja Barbra Streisand. Bolton on esiintynyt täysille areenayleisöille vuosikymmenten ajan ja laulanut mm. Luciano Pavarottin ja BB Kingin aisaparina.

Hard rock- ja heavy metal -kokoonpanoissa 1970–1980-luvuilla uraansa aloitellut Bolton siirtyi pop rock -balladien pariin 1980-luvun loppupuolella. Hänen kansainvälinen läpimurtohittinsä oli versiointi Otis Reddingin tunnetuksi tekemästä Sittin’ On the Dock of the Baystä, ja julkaistuaan superhittinsä Georgia on My Mind ja When a Man Loves a Woman hän nousi vauhdilla yhdeksi maailman rakastetuimmista tulkitsijoista.

Vertaansa vailla olevan musiikkiuransa ohella Bolton on esiintynyt mm. Saturday Night Livessä, Miehenpuolikkaissa ja Gleessä ja ihastuttanut viraalihiteillään mm. Lonely Island -komediaryhmän ja Honest Trailer -videoiden faneja. Viime vuonna Bolton debytoi myös ohjaajana erinomaisia arvioita saaneella dokumentillaan American Dream: Detroit.