Musiikki, Messut ja markkinat, Muut

Pietarilaiset markkinat
Järjestäjä:Tallipiha yhteistyössä Suomi-Venäjä-seura Länsi-Suomen piiri
Paikka:Tallipiha
Osoite:Kuninkaankatu 4
33210 Tampere
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Pietarilaiset markkinat

PIETARILAISET MARKKINAT, St.Petersburgian Fair

Pietarilaiset markkinat on koko perheen iloinen tapahtuma. Elävää musiikkia ja iloista slaavilaistunnelmaa. Kädentaitajia töineen ja taitoineen aina Venäjältä ja Virosta asti. Herkkuja paikan päällä nautittavaksi ja mukaan ostettavaksi. Myynnissä mm. piirakoita, suolakurkkuja, hapankaalia, Peipsin kuuluja sipulilettejä, limppuja, makeisia ja muita herkkuja. Mukana venäläinen kirjakauppa. Kenttäkeittiöstä mm. borssia (kasvisvaihtoehto), blinejä, saslikkia ja pelmenejä. Kahvilasta ja terassilta taattuja herkkuja koko tapahtuman ajan. Odotettu harmonikkaduo Masterklass Vologdasta esiintyy kaikkina päivinä.

Tallipihan puodit ja kahvila ovat luonnollisesti mukana tapahtuman tunnelmassa. Tapahtumassa hevosvaunuajelua upealla Finlaysonin alueella. Perheen pienimmille ponitalutusta - hevoset lauantaina ja sunnuntaina klo 11-17.

Tapahtuma, jota et halua jättää väliin! Tule muistelemaan kanssamme 1800-lukua, jolloin tallipihan sydämessä kulkivat venäläiset ja virolaiset vieraat, kauppiaat ja hevoskuskit.Olet sydämellisesti tervetullut! Vapaa pääsy!