event-205645 event-205645

Musiikki, Tanssi, Lasten tapahtumat, Muut

Pispalan Saunafestivaali


Järjestäjä:Kuumakivi ry
Paikka:Kurpitsatalo, Isolähteenkatu 2, Tampere
Osoite:Isolähteenkatu 2
33240 Tampere
Pääsymaksu:min 15 € - max 20

Lähde:Tapahtumainfo

Pispalan Saunafestivaali

Pispalan saunafestivaali on vuodesta 2016 järjestetty leppoisa ja syrjinnästä vapaa kaupunginosafestivaali Tahmelan rannassa, johon saunomista rakastavat ihmiset tulevat ulkomaita myöten. Loppukesän kuulas Pyhäjärven vesi, kuumat saunat, kaunis Tahmelan ranta sekä mahtavat artistit luovat uniikin kokonaisuuden jossa keho ja mieli elpyy.
Mukana on useita piensaunoja joihin kaikkiin on pääsy samalla lipulla.Mukana ainakin;
-majasauna
-lauttasauna Ufo
-domesauna
-peräkärrysauna
-telttasaunoja
-Martikaisen kapasiteettiyksikkö eli iso telttasauna
-The Saunakärry
-Nokian pikkusauna (kärry)
Artisteina saunojia viihdyttää
Lauantaina:
-Peltilelut-Lotta Maija-Hirvikoira Hirvonen-Sonja Sinivuori-Human Cell Signals (Noora Laiho duo)-Rantavahdit-Poppoppoo-Dj Bucovina
Sunnuntaina:
-Lotta Maijan saunalaulut (saunoissa)-Maria Mattila & Timi Härkönen Duo-Mummin Kullat-Kielo-Nagasaki Grandslam-TiXa
Liput; 15€/1 pvä, 20€ /molemmat päivät.Alle 10-vuotiaat lapset aikuisen seurassa 5€/pvä, sylilapset ilmaiseksi. Huom! Varaathan käteistä mukaan, emme voi vastaanottaa korttimaksuja.
Sunnuntaina 25.8. kello 14-16 Lasten Kaarnavenepaja, materiaalimaksu 4 €.
Kurpitsatalon pihakahviossa tarjolla kasviskeittoa, salaattiannoksia, suolaisia toasteja, smoothieita, leivonnaisia, kahvia ja teetä.
Kurpitsatalon alueella myynnissä makkaraa, lettuja, chaita, kombuchaa ym
Jotta Pyhäjärven vedet pysyvät jatkossakin raikkaina jätäthän kotiin muut kuin täysin luonnonmukaiset pesuaineet. Paikan päältä saa ostaa edullisesti 100 biohajoavaa saippuaa.
Saunominen tapahtuu hyvää saunatapaa noudattaen ja toisia kunnioittaen. Vaikka kyseessä ovat perinteiset suomalaiset saunat, ota mukaan myös uima-asu. Muista myös pefletti ja oma pyyhe. Kylpytakki on hyvä!
Saunat ovat turvallisia ja yleisötapahtumiin tarkoitettuja, mutta saunominen tapahtuu omalla vastuulla. Jos tulet lapsien kanssa, ethän jätä heitä ilman valvontaa.Kurpitsatalo ja viereinen ns. Lastenmaa ovat päihteettömiä alueita. Vältäthän saunoissa myös lasisia limsapulloja ym.
Tule mieluiten julkisilla tai polkupyörällä, sillä parkkitilaa ei ole paljoa. Auton voi tarvittaessa jättää Pispalan valtatien varrella oleville yleisille parkkipaikoille.Bussi 25 kulkee Tahmelaan ja päätepysäkiltä on opasteet paikanpäälleTervetuloa!
Tapahtuman järjestää Kuumakivi ry yhteistyössä Kurpitsaliike ry:n, Pispalan kulttuuriyhdistyksen ja Pispalan Saunayhdistyksen kanssa.
English summary: Pispala Saunafestival 24.-25.8. starting 13.00 at Isolähteenkatu 2, Tampere. Tickets 15€/one day, 20€ /both days, only cash, please. Very limited parkingspace, take bus 25 to the last stop of Tahmela. From there marked route to festival 3 min. walk.

Kommentoi tapahtumaa (0)