Musiikki

PORISPERE 2019


Järjestäjä:Porispere
Paikka:Kirjurinluoto, Pori
Osoite:Kirjurinluoto
28100 Pori
Pääsymaksu:53

Lähde:Lippupiste

PORISPERE 2019

Porispere lyö tiskiin täyden tusinan esiintyjiä: ensi kesänä Kirjurinluodossa kovat kotimaiset Amorphiksesta Kaija Koohon sekä ruotsalainen Mustasch!

Porispere julkistaa nyt täyden tusinan kesän 2019 artisteja. Jo yhdeksättä kertaa järjestettävällä festivaalille saapuu muun muassa pitkään Poriin toivottu ruotsalainen stoner rock - ja metal-yhtye Mustasch.

Lisäksi festivaalia värittää koko liuta kotimaisia meganimiä. Vastikään Hartwall Arenan loppuunmyynyt supersuosittu Kaija Koo nähdään Lokkilavalla, kuten myös aina yhtä elinvoimainen konkari Ismo Alanko, poptähti Reino Nordin ja uuden sukupolven ääntä edustava Vesta.

Porisperen monipuolisen ohjelman kärkinimiin kuuluu myös menestyksekkään Queen of Time -kiertueen juuri päättänyt, suomimetallin suurnimi Amorphis. Metallin ystäviä hellitään myös muun muassa Beast In Black -yhtyeellä, joka julkaisee ensi vuonna uuden odotetun albumin From Hell with Love.

Porisperen kevyempään musiikkiin ja koko perheen tarjontaan keskittyvä sunnuntaipäivä jatkaa menestyksekästä kulkuaan: tulevia pyhäpirskeitä vietetään muun muassa raptähti Elastisen ja popkomeetta Evelinan tahtiin.

Porispere julkistaa vielä alkuvuodesta ulkomaisen pääesiintyjän ja peräti parisenkymmentä muuta nimeä. Alkuvuodesta julkaistaan myös päiväkohtaiset esiintyjät perjantain ja lauantain osalta.

Lisäksi Porispere valovoimaistuu muutenkin kuin artistien osalta: idyllistä Lokkilavan ympäristöä ja sen infraa kehitetään ensi festivaalia varten myös Porin kaupungin toimesta. Tästäkin kerromme lisää myöhemmin.


Porispere Porin Kirjurinluodossa 2.–4.8.2019.

Nyt julkaistavat artistit:
Amorphis
Kaija Koo
Ismo Alanko
Mustasch (SWE)
Beast In Black
Vesta
Reino Nordin
Pää Kii
The Flaming Sideburns
Atomirotta
Elastinen
Evelina