Musiikki

Progressive and Lovely - WIGWAM EXPERIENCE, DEATH HAWKS


Järjestäjä:Wigwam Experience
Paikka:Pyynikin kesäteatteri
Sijainti:Joselininniemi, Jalkasaarentie 3
33230 Tampere
Pääsymaksu:30

Lähde:Lippupiste

Progressive and Lovely - WIGWAM EXPERIENCE, DEATH HAWKS

Progressive and Lovely
Wigwam Experience + Death Hawks

Experience on vaikuttava sekoitus eri aikakausien Wigwamia. Bändissä soittavat Jukka Gustavson, Pekka “Rekku” Rechardt, Esa Kotilainen, Janne Brunberg ja Jan Noponen. Teemu Markkulan ohjastama Death Hawks tuo puolestaan iltaan 2000-luvun psykedeelistä rockia, joka kantaa kauas.

Taitotakuu!

Ovet kello 17.30
Kello 18.30 Death Hawks
Kello 20.00 Wigwam Experience

Oikeudet aikataulumuutoksiin pidätetään.
Tapahtuman järjestää Parempi Pyy Fest Oy. Konsertti on osa Virta vie Pyynikille -festivaalia.
www.pyynikinkesateatteri.fi.

RYHMÄT
Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynti *puh. 010 2292 111, ma-pe kello 10.00-16.00. Laskutus- ja lähetyskulut 10,00 € /tilaus. *puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv 24%) kotimaan matka- ja lankapuhelimista.

IKÄRAJA
Sallittu

KONSERTIN KESTO
noin 3,5 h (sis. 1 väliaika noin 30 min)

PYÖRÄTUOLI
Katsomoon mahtuu kerralla enintään 7 pyörätuolia.
Pyörätuolipaikan sekä avustajan/saattajan paikan varaus ja lunastus ainoastaan Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä p. 010 2292 111. Myös lippujen laskutus.

ESTEETTÖMYYS
Teatterilla on esteetön kulku kahvion alueella sekä katsomossa etutasanteelle, esteetön WC kahvion alueella sekä esteetön pysäköinti. Kerrothan selkeästi liikenteenohjaajalle tarpeesta tai oikeudesta esteettömään pysäköintiin.

INDUKTIOSILMUKKA
Katsomossa ei ole kuulolaitetta vahvistavaa induktiosilmukkaa.

KATOS
Katsomo on katettu. Sateen sattuessa suosittelemme sadetakkia, sillä ensimmäiset (1-8) rivit saattavat kastua. Myös auringonpaiste osuu alimmille riveille (kellonajasta riippuen noin riville 10 saakka).

PUKEUTUMINEN
Pukeutuminen sään mukaan. Helteellä mukaan kannattaa ottaa vesipullo sekä päähine. Sadesäällä ja viileämmällä ilmalla lämmintä, helposti lisättävää vaatetta tai viltti.

SAAPUMINEN TEATTERILLE JA PYSÄKÖINTI
Teatterilla on parkkitilaa erittäin rajallisesti, joten saapumista teatterille suositellaan Tampereen seudun joukkoliikenteen bussilla (Keskustori-Tahmela, lähin pysäkki Rosendahl), kävellen tai polkupyörällä. Ryhmien on suotavaa saapua paikalle viimeistään puoli tuntia ennen esitystä.
Pysäköinti teatterin omalla parkkipaikalla on maksutonta.

ISTUINALUSTAT
Teatteri ei jaa eikä vuokraa istuinalustoja, oman alustan ja viltin voi viedä katsomoon. Alusia ja vilttejä voi myös ostaa teatterilta.

VÄLIAIKATARJOILUT
Väliaikatarjoilut voi tilata etukäteen sähköpostilla pyynikinkahvio@tampereenteatteri.fi tai lomakkeella nettisivulta www.pyynikinkesateatteri.fi/ohjelmisto/muuttapahtumat.html.
Esityskaudella pöytävaraukset esityspäivinä kello 9.00-11.00 puhelimitse 03 212 2965.
Kahvio avataan tuntia ennen konsertin alkua.
Asiakkaan tulee käydä ennen esitystä vahvistamassa tilauksensa kahvion ETUKÄTEEN VARATUT TILAUKSET -luukulle. Samalla annetaan pöytänumeron, jonne tarjoilut on katettu.