event-205699 event-205699

Musiikki

Kaleidobolt, Hard Action


Järjestäjä:Kuudes Linja
Paikka:Kuudes Linja
Osoite:Hämeentie 13
00500 Helsinki
Pääsymaksu:alk.11

Lähde:Tiketti

Kaleidobolt, Hard Action

Kaleidolbolt:
Kaleidobolt on vuonna 2014 Helsingissä perustettu voimatrio, jonka musiikissa yhdistyvät progressiiviset biisirakenteet, murskaavat riffit ja psykedeeliset äänimaisemat. Ajava groove ja murea räime päätyvät yhtyeen käsittelyssä armottomaan törmäystestiin, jota seuratessa suojalasien käyttö on vähintäänkin suositeltavaa. Jos Kaleidobolt olisi ollut olemassa 70-luvulla, saatettaisiin Suomesta muistaa yksi valtava rocklegenda enemmän.

Kaleidobolt on julkaissut Kaleidobolt (2015) ja The Zenith Cracks (2016) -albuminsa saksalaisen Pink Tank Recordsin kautta ja kiertänyt useaan otteeseen Euroopassa. Kaleidoboltin kolmas albumi nimeltä Bitter julkaistaan 31.5.2019 Svart Recordsin toimesta.

 


Hard Action:
Sähköinen rockbändi Hard Action soittaa tänä vuonna yhden harvoista kotimaan keikoistaan Hori Smokussa. Vahvasti perinteisiin nojaavien helsinkiläisrokkareiden ilmaisua on verrattu niin 1970-luvun Detroit-rockbändeihin ja varhaiseen Hanoi Rocksiin kuin moderneihin punkbändeihinkin. Lukuisia kertoja mm. Keski- ja Etelä-Eurooppaa sekä pohjoismaita kiertänyt bändi työstää parhaillaan kolmatta albumiaan, joten festareilla on luvassa myös uutta materiaalia.



Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Kommentoi tapahtumaa (0)