event-201180 event-201180

Musiikki

ELASTINEN – KONSERTTISALIKIERTUE 2019


Järjestäjä:Elastinen
Paikka:Jyväskylän Paviljonki, Wilhelm-sali
Osoite:Lutakonaukio 12
40100 Jyväskylä
Pääsymaksu:35

Lähde:Lippu.fi

ELASTINEN – KONSERTTISALIKIERTUE 2019

ELASTINEN SYKSYLLÄ LAAJALLE KONSERTTISALIKIERTUEELLE

Suomen tunnetuimpien artistien joukkoon asemansa vakiinnuttanut ja jo merkittävän uran kotimaisen musiikkimaailman vaikuttajana tehnyt Elastinen suuntaa syksyllä mittavalle konserttisalikiertueelle. Suomen suurimpia saleja käsittävällä kiertueella tullaan kuulemaan myös Elastisen uutta musiikkia, artisti julkaisee ”Sua seuraa aurinko” -singlen keskiviikkona 29. toukokuuta. Elastisen Konserttisalikiertue alkaa torstaina 10. lokakuuta Tampere-talolta ja päättyy lähes kymmenen muuta kaupunkia halkoen Helsingin Kulttuuritalolle lauantaina 9. marraskuuta.

Viihdealan moniottelijana tunnettu Elastinen tarjoilee syksyn kiertueen herkempiäkin tulkintoja mahdollistavissa konserttipaikoissa läpileikkauksen yli viisitoista vuotta kestäneeltä, kotimaiseen hiphop- ja pop-musiikkiin lähtemättömän jäljen jättäneeltä uraltaan.

"Tein 2016 ensimmäisen konserttisalikiertueeni ja tajusin tuon saliympäristön voiman. Intensiivisyys on aivan omaa luokkaansa, kun kaikki täysin keskittyneesti kuuntelevat baari- tai festarimeiningin sijaan. Nyt osaan rakentaa ja riisua räppisetin vielä paremmin, kuin viimeksi.”

"Luvassa on niin uutta kuin vanhaakin tuotantoa, erikoisversioita ja sykähdyttäviä sovituksia. Kaksi puoliaikaa mahdollistavat erilaisen rytmin ja draaman kaaren. Räppikonsertit konserttisaleissa ovat Suomessa toistaiseksi vielä melko tuntematon maaperä”, artisti summaa tulevaa kiertuettaan.

Tapahtumien liput tulevat myyntiin perjantaina 31. toukokuuta keikkapaikkojen normaaleissa ennakkomyyntipisteissä. Keikkalisäykset ovat mahdollisia.

ELASTINEN - KONSERTTISALIKIERTUE 2019

To 10.10. Tampere, Tampere-talo
Pe 11.10. Kokkola, Snellman-sali
La 12.10. Oulu, Madetojan sali
Pe 18.10. Lappeenranta, Lappeenranta-sali
La 19.10. Savonlinna, Savonlinnasali
Pe 25.10. Jyväskylä, Paviljonki
La 26.10. Kuopio, Musiikkikeskus
Pe 1.11. Lahti, Sibeliustalo
La 2.11. Turku, Logomo
Pe 8.11. Hämeenlinna, Verkatehdas
La 9.11. Helsinki, Kulttuuritalo

Kommentoi tapahtumaa (0)