event-212912 event-212912

Urheilu ja liikunta

Football4Diversity


Järjestäjä:Monaliiku
Paikka:Myllypuron Pallomylly, Pikajuoksijankuja 9, Helsinki
Osoite:Pikajuoksijankuja 9
00920 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Football4Diversity

Jalkapalloaiheinen festivaali on juhla monikulttuurisuudelle. Festivaali on avoin kaikille ja tuo yhteen urheilun ystäviä, amatöörijoukkueita ja ihmisiä eri taustoista. Tapahtuma on osa kansainvälisen FARE -verkoston maailmanlaajuista Football People Action Weeks -kampanjaa, jonka tavoitteena on edistää yhdenvertaisuutta ja ehkäistä syrjintää jalkapallossa.

Tapahtuman aikana järjestetään kävelyfutisturnaus kaikille, johon voit ilmoittautua tästä. Luvassa on myös jalkapallon näytösottelu, freestyle esityksiä, salsatunteja, liikunnallisia aktiviteetteja, kohtaamiskahvila ja järjestötori Monaliikun yhteistyökumppaneille.

Tapahtuman suojelijat ovat RKP:n kansanedustaja ja Naisjärjestöjen keskusliiton puheenjohtaja Eva Biaudet sekä Ayisat Yusuf-Aromire, Nigerian A-maajoukkueen entinen pelaaja. Ayisat on myös FARE-verkoston hallituksen jäsen sekä SheFootball -toiminnan järjestäjä Nigeriassa.

Tapahtuman järjestäjänä toimii Monaliiku, joka toteuttaa tapahtuman yhteistyössä Helsingin kaupungin liikuntapalveluiden, HJK:n, Monika-Naiset liiton, Suomen Venäjänkielisten Keskusjärjestö ry:n, Moniheli ry:n, Spinniskola:n, FIMU:n, Punainen Kortti Rasismille -hankkeen ja Kävelyfutiksen kanssa.

Iloisen tunnelman takaavat musiikista vastaava Dj Lulu, maukkaat ruokatarjoilut sekä hauskat aktiviteetit. Ota ystäväsi ja perheesi mukaan ja tule juhlistamaan monimuotoisuutta urheilun parissa!

Ilmoita joukkueesi nyt!

Kommentoi tapahtumaa (0)